ΕΠΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στη Γαλλία για το Top Executive Programme της UEFA

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Διευθύντρια Δόμνα Τσιώνη συμμετείχαν στο Top Executive Programme στις Κάννες.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και η Δόμνα Τσιώνη έδωσαν το παρών στο Top Executive Programme στις Κάννες, ένα πρόγραμμα που αφορά τους Προέδρους και Εκτελεστικούς Διευθυντές/Γενικούς Γραμματείς όλων των ομοσπονδιών - μελών της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Ο ρόλος του είναι η διεύρυνση των συνεργασίων των ομοσπονδιών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μια σχετική ενέργεια του TEP ήταν η αλλαγή των φιναλίστ στο Euro από 16 σε 24.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Στο πρόγραμμα Top Executive της UEFA συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Διευθύντρια Δόμνα Τσιώνη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε προέδρους και Εκτελεστικούς Διευθυντές/Γενικούς Γραμματείς όλων των ομοσπονδιών - μελών της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και η τελευταία συνάντηση ολοκληρώθηκε χτες, 18 Σεπτεμβρίου, στις Κάννες.

Το όραμα της UEFA πίσω από το Top Executive Programme (TEP) είναι η έμπρακτη υποστήριξη των ανώτατων στελεχών των εθνικών ομοσπονδιών στη λήψη αποφάσεων, μέσω παροχής αξιόπιστων πληροφοριών, αλλά και η διεύρυνση συνεργασιών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το TEP είχε σημαντικό ρόλο στην αύξηση συμμετοχών στην τελική φάση των EURO από 16 Εθνικές Ομάδες σε 24".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ