SERIE A

Ο Μαλεζάνι στους 10 πιο σκληρούς του calcio!

Ο Μαλεζάνι στους 10 πιο σκληρούς του calcio!
Μαλεζάνι-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ξένη ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στους 10 πιο... άγριους του calcio, μεταξύ των οποίων είναι και ο Α.Μαλεζάνι

Η ιστοσελίδα channel4.com βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους 10 πιο "φασαριόζους" ανθρώπους του Καμπιονάτο, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να έχει την "τιμητική" του, καθώς με το "ξέσπασμά" του το 2006 ως προπονητής του Παναθηναϊκου έμεινε στην ιστορία.
10. Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Ο νυν τεχνικός της Μπολόνια ήταν αμφιλεγόμενη φιγούρα ως παίκτης και η φήμη του πήρε μεγάλες διαστάσεις από περιστατικά όπως η σύγκρουσή του με τον Πατρίκ Βιεϊρά και το φτύσιμο στον Άντριαν Μούτου. Απομένει να δούμε αν αυτή η εικόνα θα ξεφτίσει με τη νέα του "ταυτότητα".

9. Αλμπέρτο Μαλεζάνι: Άνεργος αυτή τη στιγμή, ο Μαλεζάνι απέκτησε άσχημη διασημότητα στον Παναθηναϊκό το 2006 όταν εξεράγη σε συνέντευξη Τύπου, βρίζοντας 21 φορές σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά.

8. Κλαούντιο Λοτίτο: Το αφεντικό της Λάτσιο δεν φοβάται να στενοχωρήσει ανθρώπους και μπορεί να πάρει ορισμένα μαθήματα τακτ. Αρκετοί πρώην παίκτες έχουν επιβεβαιώσει τον οξύθυμο χαρακτήρα του.

7. Κάρλο Ματσόνε: Ο Ματσόνε είναι ο νονός των Ιταλών προπονητών και ο κλασικός γκρινιάρης ηλικιωμένος άνθρωπος. Ό,τι και αν γίνεται, εκείνος θα πάρει τον δύσκολο δρόμο, αυτόν της σύγκρουσης.

6. Λουτσιάνο Μότζι: Ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους τιμωρήθηκε για τον... ενεργό ρόλο που είχε στο ποδόσφαιρο (σκάνδαλο calciopoli) όμως δυστυχώς του επιτρέπεται να ασκεί κριτική σε όποιον αναμειγνύεται με το άθλημα.

5. Πάολο Ντι Κάνιο: Το πρώην είδωλο των φίλων της Λάτσιο ξεχείλιζε από πάθος, όμως πολλές φορές ξέφευγε από τα όρια. Ελάχιστοι Άγγλοι φίλαθλοι θα ξεχάσουν τον Ντι Κάνιο να σπρώχνει τον διαιτητή Πολ Άλκοκ.


4. Βάλτερ Τζένγκα: Γνωστός για τα ξεσπάσματά του ως παίκτης, ο "Σπάιντερμαν" έχει ρίξει τους τόνους ως προπονητής, όμως η λεοπάρδαλη δεν αλλάζει ποτέ τις ρίγες της. Παρά την επιτυχία της Κατάνια, ο Τζένγκα έχει κάνει φραστική επίθεση στους οπαδούς ενώ τσακώθηκε live στην τηλεόραση με τον παρουσιαστή της RAI, Ενρίκο Βαριάλε.

3. Ζοσέ Μουρίνιο: Πώς μπορούμε να συγχωρήσουμε τον "special one"; Η ζωή του Μουρίνιο στην Ιταλία δεν περιορίζεται μόνο στα κατορθώματά του εντός των γηπέδων, καθώς ξεκίνησε κόντρα με τους Κλαούντιο Ρανιέρι, Πιέτρο Λο Μόνακο, Μάριο Μπερέτα, καθώς και τον Τύπο της χώρας.

2. Αντόνιο Κασάνο: Ο επιθετικός της Σαμπντόρια είναι ο βασιλιάς των επεισοδίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό που η λέξη "Κασανάτα" προστέθηκε στην ιταλική γλώσσα για να περιγράψει τα ξεσπάσματά του. Στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του ο Αντόνιο Κασάνο έβαλε στο στόχαστρο σχεδόν όλους τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην καριέρα του.

1. Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι: Γνωστός για τις λεκτικές του "εκρήξεις", ο αθυρόστομος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι έχει γνώμη για τα πάντα και δεν φοβάται να την εκφράσει. Σκληρός με τους προπονητές της ομάδας του και ανυπόμονος με τα διαιτητικά λάθη, το αφεντικό των "ροζανέρι" έχει πάντα κάτι να πει...

















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ