ΠΑΟΚ

Ο μάνατζερ του Καβιέδες στο SPORT 24

Ο μάνατζερ του Καβιέδες στο SPORT 24
Καβιέντες

Σφίγγα ο μάνατζερ του Ιβάν Καβιέδες που όμως επιβεβαιώνει στο SPORT 24: "Υπάρχη επαφή με ελληνική ομάδα"

"Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε με ελληνική ομάδα αλλά δεν μπορώ νας πω αυτήν την στιγμή το όνομα της. Υπάρχουν επαφές και με άλλους συλλόγους κυρίως από το Εκουαδόρ." είπε αρχικά ο σύμβουλος του Καβιέντες και όταν τον ρωτήσαμε αν οι επαφές αυτές με την ελληνική ομάδα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο μας είπε:

"Υπάρχει επαφή με ελληνική ομάδα αλλά ακόμα όχι και διαπραγματεύσεις. Πάντως ο ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτη προτεραιότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης από την Νότια Αμερική θέλει να παίξει στην Ευρώπη", δήλωσε στο SPORT 24 ο Τζόνι Μπάεζ.

Εμείς να θυμίσουμε ότι στον ελληνικό Τύπο έχει αναφέρθει το τελευταίο διάστημα ότι για τον "άνθρωπο μάσκα", ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, ενώ είχε γραφτεί και για ενδιαφέρον της Λάρισας αλλά και του Παναθηναϊκού.

Ήρθε ο Ίντιο

Στο μεταξύ ο Χοσέ Σατίρο Ντο Νασιμέντο ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νασιμέντο δήλωσε ότι έχει στόχο την καταξίωση:

"Ηρθα για να κάνω καριέρα στον ΠΑΟΚ και όχι να παίξω μόνο για 6 μήνες. Θέλω να κατακτήσω τίτλους. Εκανα προπονήσεις με ομάδα στη Βραζιλία καθώς ήθελα να έρθω στην Ευρώπη".

Ο ποδοσφαιριστής θα επισκεφθεί το απόγευμα στις 6 την Τούμπα και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών. Ο δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Χριστοδουλόπουλος: "Πάρτε 600 χιλ. για να φύγω"

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλει να φύγει πάρα πολύ από τον ΠΑΟΚ ή αν θέλετε θέλει πολύ να πάει κάπου αλλού. Γι' αυτό και πρότεινε να δώσει 600.000 ευρώ στον δικέφαλο έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος. Το "όνειρο" της Λίβερπουλ φαίνεται πως θέλει πολύ να το ζήσει ο ποδοσφαιριστής.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του στην αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκα ο νεαρός επιθετικός πρότεινε στο νομικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Δημοσθένη Στάμο να δώσει 600.000 ευρώ!

Ο Χριστοδουλόπουλος υποσχέθηκε να καταβάλλει το 20% μίας πιθανής μεταπώλησής του από Λίβερπουλ καθώς και 100.000 ευρώ για κάθε δεκάδα συμμετοχών στην ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο κύριος Στάμος δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι ώστε να τεθεί υπόψιν των μελών και να παρθεί η τελική απόφαση.

Βούκοτιτς: "Μεγάλη πρόκληση"

Μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του χαρακτήρισε το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενώ φρόντισε να κάνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του «Δικεφάλου» να δώσει το παρών στις κερκίδες.

"Εύχομαι σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ χρόνια πολλά", τόνισε στα πρώτα του λόγια ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να προσθέτει όσον αφορά το εναρκτήριο παιχνίδι του Β΄ γύρου της Super League με την ΑΕΚ: "Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο με ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα του πρώτου γύρου, η οποία επιπλέον έχει βλέψεις για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος".

Όσο για την διακοπή του πρωταθλήματος τόνισε: "Η διακοπή μας έκανε καλό, οι παίκτες δείχνουν όρεξη και η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω πολύ κόσμο στο γήπεδο, γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Από τη δική μας πλευρά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είπε: "Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό μας. Ο Μέγκαχεντ δεν έκανε προπόνηση 4-5 μέρες, ο Μπαλάφας και ο Βαγγελής είχαν προβλήματα, αλλά άρχισαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις πλέον. Οι ποδοσφαιριστές μου περιμένουν αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία γιατί γνωρίζουν ότι αυτοί οι αγώνες αποδεικνύουν τις δυνατότητές τους. Το πάθος είναι το στοιχείο που πρώτα από όλα δίνει τη νίκη στα ντέρμπι. Από πλευρά τακτικής, θέλουμε να παίξουμε σωστά στην άμυνα, με οργάνωση και ταυτόχρονα να απειλήσουμε μπροστά και να σκοράρουμε".

Για την σημασία του παιχνιδιού για τον ΠΑΟΚ εν όψει της συνέχειας ο κ. Βούκοτιτς είπε: "Έχω συζητήσει με τους παίκτες μου και τους είπα ότι πάνω από όλα είναι το καλό της ομάδας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό κλίμα πριν το παιχνίδι, γιατί έχουμε αντιληφθεί τη μεγάλη σημασία του. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί πρέπει να φανούμε δυνατοί, ώστε να μην απομακρυνθούμε από την κορυφή και να μην κινδυνέψουμε από τις ομάδες που ακολουθούν.

Όταν μια μεγάλη ομάδα μπει σε μία κρίση, χρειάζεται μερικά καλά αποτελέσματα για να επανέλθει. Η νίκη με τον Εργοτέλη μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τη δική μας κρίση, αλλά κρίνω ότι μία επιτυχία με την ΑΕΚ θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους παίκτες μου ότι τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη με τον Εργοτέλη είναι αυτά που φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σίγουρα η ΑΕΚ έχει κίνητρο, είναι στην κούρσα για τον τίτλο, είναι μια συγκροτημένη ομάδα και φάνηκε αυτό και στην ευρωπαϊκή της πορεία. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Δεν υπάρχει φαβορί κατά την άποψή μου".

Σχετικά με το επιθετικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί για τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδι δήλώσε: " Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην επίθεση δεν σχετίζεται με τις ελλείψεις που πιθανόν έχουμε ή θα έχουμε. Είναι μία κατάσταση στην οποία πρέπει να δώσουμε γρήγορα λύση. Σε κάποιες θέσεις έχουμε περισσότερους παίκτες από όσους χρειαζόμαστε, ενώ σε άλλες δεν έχουμε επιλογές. Δεν υπάρχει ισορροπία θα έλεγα. Αλλά τη στιγμή αυτή μας ενδιαφέρει να λειτουργούμε ομαδικά και θα δούμε μετά το παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Τώρα μας ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας με την ΑΕΚ, η οποία δεν βασίζεται σε μερικούς παίκτες, αλλά μέσα στο γήπεδο παρουσιάζεται ως ένα σύνολο που λειτουργεί πολύ σωστά".

Ο κ. Βούκοτιτς πάντως απέφυγε να αναφερθεί σε μεταγραφικά λέγοντας: "Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου αυτήν τη χρονική στιγμή σε μεταγραφικά θέματα και ειδικότερα για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στον ΠΑΟΚ και ίσως δεν θα ανήκουν ποτέ. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είμαι σε θέση να σχολιάσω τέτοια ζητήματα. Τώρα νομίζω ότι χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται αν επικεντρώσουμε τις σκέψεις μας σε τέτοια θέματα. Οι παίκτες μας σε αυτό το παιχνίδι θα δείξουν ποιοι είναι. Σε τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις φαίνονται οι δυνατότητές τους. Εγώ υπολογίζω σε όλους και πρέπει να κάνουν προσπάθεια για να είναι σε καλή κατάσταση, με στόχο να αποδείξουν ότι αξίζουν θέση στην αρχική εντεκάδα. Επιπλέον, φέραμε όπως γνωρίζετε στην ομάδα μερικούς νέους παίκτες από τα φυτώριά μας, ώστε να ενσωματωθούν σιγά σιγά στο πνεύμα της πρώτης ομάδας".

Προπονήσεις Σικαμπάλα με Ζάμαλεκ




Την ίδια ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων της FIFA στην υπόθεση Σικαμπάλα τα αιγυπτιακά ΜΜΕ έχουν σταματήσει τον τελευταίο καιρό να ασχολούνται με τον νεαρό διεθνή ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία.

Ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αίγυπτο κάνει προπονήσεις με την ομάδα νέων της Ζάμαλεκ, την ομάδα δηλαδή που είναι εκείνη που προσπαθεί να τον κλέψει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σικαμπάλα θα ακολουθήσει την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου σε ένα τουρνουά που θα γίνει στο Κατάρ 21-31 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Νότια Αφρική κ.α.














































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ