ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Μανίν προς Ζυρίχη

Ο Μανίν προς Ζυρίχη
μανίν

Επιστρέφει στην Ελβετία για χάρη της Ζυρίχης ο αριστερός μπακ της Στουτγκάρδης Λουντοβίκ Μανίν

Ο αριστεροπόδαρος μπακ της Στουτγκάρδης που φέτος έχασε την θέση του στην ενδεκάδα απο τον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού Αρθουρ Μπόκα ειχε εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία, με βασικό γνώμονα την τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, να επιστρέψει στην πατρίδα του με την φανέλα της Ζυρίχης.
Ο γενικός διευθυντής της Στουτγκαρδής Χορστ Χελντ δήλωσε επι του θέματος πως "ο Λουντοβίκ υπήρξε ένας πολύ χρησιμός για μας ποδοσφαιριστής, αλλά αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του να αγωνίζεται και δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον δρόμο του προβάλλοντας κάποια απαίτηση". Ουσιαστικά με αυτή τη δήλωσή του ο Χελντ ανοίγει τον δρόμο στον Μανίν για την επιστροφή του στην πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε το 2005 στην Στουτγκάρδη από την Βέρντερ Βρέμης είχε ως κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα τη κατακτησή του πρωταθλήματος το 2007 και αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια με την Βέρντερ σκοράροντας 4 γκολ και 101 παιχνίδια με την Στουτγκάρδη στα οποία πέτυχε 12 τέρματα. Το συμβόλαιο του με την Στουτγκάρδη λήγει το καλοκαίρι. Μάλιστα είναι ο ποδοσφαίριστης που κέρδισε την αμφιλεγόμενη αποβολή του Βύντρα στο πρόσφατο ματς Ελβετίας-Ελλάδας 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ