ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μανώλης Σιώπης στο SPORT24: "Τέτοιες στιγμές έχω ζήσει μόνο ως φίλαθλος στο Euro 2004, ευχαριστούμε τον κόσμο"

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο SPORT24 μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας
Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο SPORT24 μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο SPORT24 μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του για την κατάθεση ψυχής, αναφέρθηκε στη δυσκολία να διαχειριστούν την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες φιλάθλους για τη μεγάλη στήριξη.

Η Εθνική έχει πετύχει το απόλυτο, το βράδυ της Κυριακής (13/10) εξαργύρωσε το έπος στο Γουέμπλεϊ επικρατώντας στο γεμάτο Καραϊσκάκης 2-0 της Ιρλανδίας για το "4 στα 4" στον όμιλό της.

Δύο παιχνίδια με έντονα συναισθήματα, δύο ματς που οι διεθνείς κατέθεσαν σώμα και ψυχή για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (09/10).

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο SPORT24 για το πώς βρήκε η Εθνική τη δύναμη να "σηκωθεί" και να παίξει, τα βήματα προόδου, τον στόχο του Μουντιάλ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που ακολούθησε τη "γαλανόλευκη" στο Λονδίνο και γέμισε το Καραϊσκάκης, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο Μανώλης Σιώπης στο SPORT24: "Τέτοιες στιγμές έχω ζήσει μόνο ως φίλαθλος στο Euro 2004, ευχαριστούμε τον κόσμο"

Πώς βρήκατε τη δύναμη;

"Τη δύναμη τη βρήκαμε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έδινε πολύ ενέργεια στην ομάδα, τον αγαπούσαμε όλοι. Σοκαριστήκαμε. Ακριβώς δεν μπορώ να σου πω πώς βρέθηκε η δύναμη, αλλά σαν Έλληνες υπάρχει εγωισμός, υπάρχει θέληση, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο μεγάλες δυσκολίες. Είμαστε εκεί για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά ήταν κατάθεση ψυχής και στα δύο παιχνίδια. Συναισθήματα πάνω κάτω και συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ. Να ζήσουν να τον θυμούνται".

Τι σημαίνει για την Ελλάδα το "4 στα 4" σε έναν όμιλο που υπάρχει κι η Αγγλία;

"Σημαίνει ότι κάνει βήματα προόδου πόσο μάλλον όταν με τέτοιες ομάδες είσαι ανταγωνιστικός και παίρνεις παιχνίδια και δείχνει ότι έρχονται πολύ όμορφες νύχτες για να μπορέσουμε να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι να μπούμε στο Μουντιάλ".

Για τη στήριξη του κόσμου, που ακολουθεί την Εθνική:

"Τεράστιο boost ο κόσμος, τον ευχαριστούμε για σήμερα. Εγώ τέτοιες στιγμές ζούσα μόνο σαν φίλαθλος στο Euro του 2004. Μακάρι να τους έχουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι όμορφες στιγμές είτε άσχημες να μας στηρίζουν γιατί μας βοηθούν πάρα πολύ".

Είμαστε στο +3 και το επόμενο ματς είναι στο ΟΑΚΑ με την Αγγλία, πιστεύετε ότι έχουμε την πρώτη θέση του ομίλου;

"Παιχνίδι με παιχνίδι πάμε. Περιμένουμε να έρθουμε, να μαζευτούμε και πάμε για τη νίκη".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΜΠΑΛΝΤΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ