FOOTBALL ANALYSIS

Ο Μανού Γκαρθία κάρφωσε τη σημαία του Άρη στην κορυφή

Ο Μανού Γκαρθία πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Athens Kallithea
Ο Μανού Γκαρθία πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανού Γκαρθία γι' ακόμη μία φορά ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη, ο οποίος απολαμβάνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη επί της Athens Kallithea.

Ο Άρης συνεχίζει να "καλπάζει" στη Stoiximan Super League. Οι κίτρινοι εξακολουθούν να είναι ασταμάτητοι και έκαναν την τέταρτη σερί τους νίκη απέναντι στην Athens Kallithea, της οποίας επικράτησαν 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς πλέον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τις βλέψεις τους στο φετινό πρωτάθλημα να είναι πολύ μεγάλες. Οι κίτρινοι βρήκαν τα δύο τους γκολ στο δεύτερο μέρος, σ' ένα ματς που τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 34ο λεπτό με την αποβολή του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πρώτο "βιολί" του Άρη στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Μανού Γκαρθία. O 28χρονος Ισπανός πρωταγωνιστεί και δείχνει τον δρόμο προς την κορυφή. Το ματς απέναντι στην Athens Kallithea δεν αποτέλεσε εξαίρεση για τον ποδοσφαιριστή των κιτρίνων.

Ο Μανού Γκαρθία εντυπωσίασε γι' ακόμη μία φορά

Ο Μανού Γκαρθία ήταν εκείνος που "κλείδωσε" το τρίποντο για τον Άρη στο 88ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Μορόν έκλεψε, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, μοίρασε στα αριστερά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα για το 2-0.

Ωστόσο, η συνεισφορά του δεν περιορίστηκε στο γκολ. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειες και τις κορυφαίες επιδόσεις του Γκαρθία στο παιχνίδι.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μανού Γκαρθία στο Άρης - Athens Kallithea
Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μανού Γκαρθία στο Άρης - Athens Kallithea

Ο Γκαρθία είχε 76 ενέργειες με την μπάλα, τρίτη κορυφαία επίδοση στο παιχνίδι και κινήθηκε παντού γύρω από την περιοχή της αθηναϊκής ομάδας. Επιπλέον, είχε και έξι ενέργειες με την μπάλα στην περιοχή της Athens Kallithea, επίσης από τις κορυφαίες επιδόσεις του αγώνα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της αναμέτρησης. Είχε πέντε τελικές, τις περισσότερες από κάθε άλλον στο παιχνίδι, με την "αξία" τους να φτάνει τα 0.54xG.

Όσον αφορά την κυκλοφορία, ο Γκαρθία ήταν σχεδόν αλάνθαστος με 50 πετυχημένες μεταβιβάσεις στις 57 συνολικά που δοκίμασε. Επιπλέον είχε 23 στις 29 πάσες στην επίθεση, ξανά από τις κορυφαίες επιδόσεις. Μάλιστα, έφτιαξε και δύο ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Τέλος, είχε δύο πετυχημένες ντρίμπλες στις οποίες δοκίμασε και κέρδισε έξι μονομαχίες από τις δέκα που έδωσε συνολικά. Με λίγα λόγια, έκανε ακόμα μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση και πρωταγωνίστησε στη σημαντική νίκη του Άρη.

Δείτε την Game Night

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ