ΙΝΤΕΡ

Ο Μαντσίνι δέχτηκε τη "συγγνώμη" του Σάρι

Ο Μαντσίνι δέχτηκε τη "συγγνώμη" του Σάρι

Οριστικό τέλος στην κόντρα Μαντσίνι-Σάρι που μονοπώλησε αυτή την εβδομάδα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον "Μάντσιο" να αποδέχεται τη συγγνώμη του συναδέλφου του μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Ίντερ.

Μετά την ομοφοβική επίθεση που εξαπέλυσε ο Μαουρίτσιο Σάρι προς τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο φινάλε του Νάπολι-Ίντερ για τα προημιτελικά του Coppa Italia (νίκησε 2-0 η Ίντερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο αγώνες τη Γιουβέντους) και τον τεράστιο ντόρο που ακολούθησε, ήρθε η ώρα για... ανακωχή.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το απογευμα της Παρασκευής (22/1), η Ίντερ γνωστοποιεί πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος δέχεται τη συγγνώμη του τεχνικού της Νάπολι και επιθυμεί να φύγει το ενδιαφέρον του κόσμου από αυτό το ζήτημα:

'Έφτασε η στιγμή να τραβήξουμε μία γραμμή που να μπορεί να βάλει τέλος στις άπειρες συζητήσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του αγώνα.

FC Internazionale's head coach Roberto Mancini argues with SSC Napoli's head coach during Italy's Cup soccer match in San Paolo stadium, 20 January 2016. Napoli boss Maurizio Sarri risks being banned for over four months after calling Inter Milan coach Roberto Mancini a "queer". ANSA / PRIMA PAGINA
FC Internazionale's head coach Roberto Mancini argues with SSC Napoli's head coach during Italy's Cup soccer match in San Paolo stadium, 20 January 2016. Napoli boss Maurizio Sarri risks being banned for over four months after calling Inter Milan coach Roberto Mancini a "queer". ANSA / PRIMA PAGINA ANSA

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο σύλλογος θέλουν να κάνουν δεκτές τις συγγνώμες του Μαουρίτσιο Σάρι και της Νάπολι και ευχονται η προσοχή των μίντια και του κόσμου να μπορέσει τώρα να στραφεί στo πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ιταλίας.

Σε μία σεζόν που ειναι εξαιρετικά συναρπαστική για τους οπαδούς και των δύο συλλόγων και όλων των διεκδικητών των εγχώριων τίτλων".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ