EURO MORNING SHOW

Ο Μάριος Βρουσάι στο Euro Morning Show: "Έτσι παίζει ο Κοστίνια"

Ο Μάριος Βρουσάι στο Euro Morning Show: "Έτσι παίζει ο Κοστίνια"

Ο Μάριος Βρουσάι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show και μεταξύ άλλων περιέγραψε τη νέα προσθήκη του Ολυμπιακού, τον Κοστίνια.

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό έχει κλείσει τον Κοστίνια, ο οποίος θα βρίσκεται στην ερυθρόλευκη προετοιμασία και φυσικά θα περάσει κάτω από το μικροσκόπιο του Μεντιλίμπαρ.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ πρωταγωνίστησε στην Ρίο Άβε, αλλά και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα γενικότερα. Αρμόδιος για να τον περιγράψει είναι ο συμπαίκτης του, Μάριος Βρουσάι.

Ο Βρουσάι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show και στην συζήτησή του με τους Λάμπρο Μπαλάφα και Ηλία Καλλονά μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κοστίνια.

"Είναι ένας πολύ physical παίκτης, δηλαδή έχει διαφορά με παίκτες στην Ελλάδα, θα ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να πάρει την πλευρά και να πηγαίνει πάνω - κάτω συνέχεια.

Εάν θυμάστε και τον Ρέαμπτσουκ, που είχε έρθει από πορτογαλικό πρωτάθλημα, έτρεχε ασταμάτητα όλη την πλευρά και δεν κουραζόταν. Αυτό ήταν το στοιχείο, για το οποίο όλοι συζητούσαν. Κάτι ανάλογο έχει και ο Κοστίνια.

Είναι επίσης καλός με την μπάλα. Είναι καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό και ο ίδιος θα μπορεί να βελτιωθεί στο κομμάτι με την μπάλα" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS EURO MORNING SHOW ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ