ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Μάρκους είναι αγωνιστής και θα επανέλθει σύντομα"

"Ο Μάρκους είναι αγωνιστής και θα επανέλθει σύντομα"

Η Ζοζεφίν, γυναίκα του Μάρκους Μπεργκ, ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές για γρήγορη επάνοδο του Σουηδού φορ στον Παναθηναϊκό και αυτή έσπευσε να τους καθησυχάσει άπαντες.

Η είδηση πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού ανησύχησε τους φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι έσπευσαν μέσω των social media να στείλουντ τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον επιθετικό του τριφυλλιού.

Η Ζοζεφίν, σύζυγος του Μπεργκ, το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για τα μηνύματα που της έστειλαν και παράλληλα να τους καθησυχάσει τονίζοντας ότι θα επανέλθει πολύ γρήγορα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη για τον Μάρκους. Μην ανησυχείτε... ο άντρας μου είναι αγωνιστής και θα επανέλθει σύντομα".

Ο Μπεργκ θα παραμείνει κλινήρης και το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο για αυτό και η Ζοζεφίν στην φωτογραφία που έβαλε ήταν μαζί με τον γιο της λέγοντας:

"Μας λείπει ο άνδρας της οικογένειας αλλά ευτυχώς έχω μια μίνι βερσίον δίπλα μου".

Thank you for all your wishes & Love for Marcus! Dont worry..My husband is a fighter and soon back on track miss our big man at home but luckily I have a miniversion sleeping by My side! #teamberg #family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josefine Ringblom Berg (@josieswall) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ