ΑΡΗΣ

Ο Μαζίνιο αποχαιρέτησε και περιμένει

Ο Μαζίνιο αποχαιρέτησε και περιμένει
Μαζίνιο

Ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του στην οικογένεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποτελεί ο Ιομάρ Μαζίνιο

Οι υποχρεώσεις της ομάδας του Άρη έχουν ολοκληρωθεί με τις αναχωρήσεις ποδοσφαιριστών να έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο αυτός που την στιγμή αυτή αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του στην οικογένεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Ιομάρ Μαζίνιο.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ωστόσο χαίρει της εκτίμησης τόσο του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπου Σκόρδα, όσο και του επικεφαλή του ψηφοδελτίου που έχει ήδη γίνει γνωστό για τις επικείμενες εκλογές, τον Αθανάσιο Αθανασιάδη. Κάτι όμως που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες και σίγουρα μετά την 17η Μαϊου που έχει οριστεί ως η μέρα των εκλογών της ΠΑΕ.

Ωστόσο χθες - Τετάρτη – το πρωί ο Μαζίνιο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στο τελευταίο του ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του φρόντισε να είναι ξεκάθαρος μαζί τους στην διάρκεια της ομιλίας του. Μία ομιλία που δεν θα μπορούσε να μην δεν κινηθεί και στην μεταξύ τους συνεργασία από τα τέλη Ιανουαρίου.

" Είμαι ευχαριστημένος από τον επαγγελματικό τρόπο που δουλέψαμε όλοι μαζί αυτό το διάστημα αλλά και τη συμπεριφορά που δείξατε όλοι σας", ενώ για την παραμονή του στην άκρη του πάγκου είπε: " Δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω. Αν μείνω σας θέλω όλους γιατί είστε καλοί παίκτες και επαγγελματίες", με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να μην διστάζει να τους πει πως: " Έκανα τις εισηγήσεις μου στη διοίκηση και ζήτησα να γίνουν οι λιγότερες δυνατόν αλλαγές".

Κι όσο για την παρουσία του στον Άρη και μάλιστα για δεύτερη φορά; Τη φορά αυτή όμως ως προπονητής και όχι ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ο Μαζίνιο δήλωσε: " Είμαι περήφανος που δούλεψα στον Άρη και ακόμα και αν δεν μείνω θα το θυμάμαι", με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να φρόντισε να δώσει στον καθένα ξεχωριστά ειδικό πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεων για την περίοδο του καλοκαιριού.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ