ΑΡΗΣ

Ο Μαζίνιο είδε Τόρες

Ο Μαζίνιο είδε Τόρες
Τόρες

Ο Μαζίνιο το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε από κοντά τον 22χρονο διεθνή Τσάβι Τόρες της Μπαρτσελόνα

Ο Μαζίνιο το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε από κοντά τον 22χρονο διεθνή Τσάβι Τόρες της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και στο παιχνίδι με την Οσασούνα για την Primera Division. Ο Ισπανός μέσος των Καταλανών αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού για του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Κάτι ανάλογο δηλαδή που ισχύει με τους Σμολάρεκ, Αμπρέου, Φαμπιάνο, Φλόρες και Μενδρινό όπως έχουν ακουστεί εδώ και μέρες δια στόματος του Γιάννη Κόντη. Στην πορεία στο επίκεντρο βρέθηκαν ακόμα ο διεθνής Τυνήσιος με γαλλικό διαβατήριο Μεχντί Ναφτί της Μπέρμιγχαμ αλλά και ο διεθνής Βραζιλιάνος της Βαλένθια Εντού.

Η περίπτωση της απόκτησης του Σμολάρεκ φαίνεται να έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του χθες με την Μπόλτον όπου είχε δοθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από την Ρασίνγκ Σανταντέρ. Την ίδια ώρα θέμα ωρών είναι και η απόκτηση του Κώστα Μενδρινού μετά και την νέα συνάντηση που έγινε μαζί του αλλά και η παραμονή μετά του Κουλουχέρη των Πρίττα και Βανγκέλη.

Τέλος στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ρονάλντο Γκιάρο. Ένα ενδεχόμενο ανοιχτό παρά το ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προ μηνών είχε προσφύγει στην FIFA και η πρώην διοίκηση της ΠΑΕ στην ΕΠΟ.

Το γιατί; Εκτός του ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο οποίο θα του προταθεί αναπροσαρμογή έχει να κάνει πέραν της παρουσίας του Μαζίνιο στην άκρη του πάγκου και με την αλλαγή της διοίκησης της ΠΑΕ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ