ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού!

Ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού!
ομαδική πανηγυρικό

Σε 90 λεπτά οι Πειραιώτες παίζουν το μέλλον τους! Τα πλάνα του Μπόσκο με ΠΑΟΚ. Ο ρόλος του κόσμου

Οι γκέλες, οι κακές εμφανίσεις και οι χαμένοι βαθμοί ιδιαίτερα στο φαληρικό γήπεδο, ήταν αμέτρητες την φετινή χρονιά, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει ένα τέλος, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Κι αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και αν θέλουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ, θα πρέπει να πάρουν το τρίποντο.
Την φετινή χρονιά έχουν γραφτεί πολλά κείμενα για... αντεπιθέσεις, τελευταίες ευκαιρίες, ματς δίχως αύριο και τελικούς, όμως αυτό το παιχνίδι είναι πράγματι το πιο καθοριστικό. Είναι ένα ματς που αν ο Ολυμπιακός το χάσει, στην κυριολεξία χάνεται!

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πλέον το πάνω χέρι στα πλέι οφ και η ευκαιρία των Πειραιωτών να ξαναμπούν σε θέση οδηγού είναι τα 90 λεπτά της Τετάρτης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ κάνουν σχέδια για... σεντόνι και αν στο μεγάλο Λιμάνι δεν θέλω να συμμετέχουν στο επόμενο Europa League και να ζουν με πιο... σφιχτά οικονομικά δεδομένα, τότε θα πρέπει να το αποδείξουν την Τετάρτη. Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει...

Όλα αυτά, φυσικά και τα ξέρουν και τα έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές (άλλωστε θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες), ενώ τους τα μεταφέρει καθημερινά και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τους συνεργάτους του. Τώρα κατά πόσο θα πιάσουν τόπο τα λόγια και το κατά πόσο θα γίνουν πράξεις, θα το δούμε την Τετάρτη στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα επιθετικά πλάνα του Μπάντοβιτς


Σ' ότι αφορά στα πλάνα που καταστρώνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά επιθετικά, αφού ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3. Οι Πειραιώτες δεν έχουν και πολλά περιθώρια και γι' αυτό τον λόγο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν θα διστάσει να ρισκάρει.

Η ενδεκάδα θα είναι ίδια μ' αυτή της Τούμπας, με μοναδική εξαίρεση τον Ντουντού που επιστρέφει από τιμωρία και θα παίξει στα χαφ στην θέση του Τοροσίδη. Ο Έλληνας άσος φυσικά και δεν θα μείνει στον πάγκο, απλά θα παίξει στην φυσική του θέση (δεξί μπακ) και ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ θα μείνει στον πάγκο.

Στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι οι: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Ραούλ Μπράβο (αριστερό μπακ) Μαρέσκα (χαφ), Λούα Λούα (δεξιά στην επίθεση), Λεονάρντο (αριστερά στην επίθεση), Όσκαρ (επιτελικός μέσος), Ντάρμπισιρ (σέντερ φορ).

Κατά τ' άλλα, στην τελευταία προπόνηση πριν την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και όλοι προπονήθηκαν κανονικά, εκτός φυσικά από τους τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ο Ντιόγκο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Ζαϊρί στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ ο Ντάτολο έκανε θεραπεία.

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Ρέντη, έχουν συμπεριληφθεί οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Τελικός και για τον κόσμο

Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα είναι τελικός μόνο για τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και γενικότερα την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για τον κόσμο.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών φυσικά και έχουν κάθε δικαίωμα να γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα μετά από τόσες πίκρες που τους έχει προσφέρει την φετινή χρονιά, όμως ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον κόσμο του και αυτός δεν θα πρέπει να απουσιάσει απ' αυτό το σπουδαίο και καθοριστικό ματς, αφού όπως γνωρίζουν όλοι είναι παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Και επειδή στο μέλλον κανένας από τους φίλους των "ερυθρολεύκων" δεν θέλει να ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις με τις φετινές ή τα πέτρινα χρόνια, την Τετάρτη το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα πρέπει να είναι γεμάτο, καυτό και να... σπρώξει τους παίκτες στη νίκη που θα φέρει κοντά και πάλι το Champions League.

Η ώρα φυσικά και δεν ευνοεί τους φιλάθλους, αφού στις 16:45 πολλοί δεν έχουν τελειώσει από την δουλειά τους, όμως ο κόσμος πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα και να ξεχάσει για 90 λεπτά το φετινό κατάντημα, προκειμένου του χρόνου να μην γίνουν τα ίδια...

Χάνει τον Άρη ο Τοροσίδης

Στον αγώνα της Κυριακής (16/5, 19:00), κόντρα στον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα εκτίσει την ποινή του ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Τούμπα και έπειτα από απόφαση του τεχνικού τιμ, ο αγώνας που θα απουσιάσει θα είναι κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς με τον Άρη ο Ντουντού παίζει κανονικά, αφού ο δεύτερος αγώνας που θα λείψει θα είναι την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ