VIRAL

Ο Μέσι ανέβηκε και χόρεψε στη σκηνή σε πριβέ πάρτι που οργάνωσε στο Ροσάριο

Ο Λιονέλ Μέσι χορεύει με την Αντονέλα πάνω σε σκηνή στο πριβέ πάρτι που ο ίδιος διοργάνωσε στο Ροσάριο
Ο Λιονέλ Μέσι χορεύει με την Αντονέλα πάνω σε σκηνή στο πριβέ πάρτι που ο ίδιος διοργάνωσε στο Ροσάριο PRINT SCREEN TWITTER

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη γενέτειρα του στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Ροσάριο, όπου διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι στο οποίο και διασκέδασε, ανεβαίνοντας στη σκηνή και χορεύοντας με τη σύζυγό του, Αντονέλα.

Ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, λόγω των εορτών, για να ταξιδέψει στη γενέτειρά του, το Ροσάριο της Αργεντινής. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για φίλους και συγγενείς, στο οποίο και τραγούδησε το γνωστό συγκρότημα της χώρας Los Palmeras.

Στο video που κυκλοφόρησε στα social media και το οποίο μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral, ο Μέσι φαίνεται να το απολαμβάνει και να διασκεδάζει με την ψυχή του. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και στη σκηνή, να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί με τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούζο.

Φαίνεται πως ο Pulga αγαπάει ιδιαίτερα τον χορό, καθώς και την παραμονή των Χριστουγέννων, διέρρευσε ακόμα ένα video που τον δείχνει να χορεύει πλάι στην Αντονέλα.

TAGS VIRAL ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ