ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Μέσι δέχτηκε να μείνει ως το 2024 στην Παρί, γράφει η Parisien

Ο Μέσι δέχτηκε να μείνει ως το 2024 στην Παρί, γράφει η Parisien
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ευτυχισμένους όλους τους Αργεντινούς οδηγώντας τη χώρα του στην κατάκτηση του Μουντιάλ και τώρα είναι έτοιμος να δώσει χαρά και σε εκείνους της Παρί, με την Parisien να αποκαλύπτει πως συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το Μουντιάλ της ζωής του και έφτασε μία χώρα στα όρια της παράνοιας, παίρνοντας από το χέρι την Αργεντινή και οδηγώντας την μέχρι την κατάκτηση του παγκοσμίου τίτλου, με την επιτυχία αυτή να πληγώνει την ίδια ώρα τους Γάλλους.

Ωστόσο μία μερίδα οπαδών της γαλλικής επικράτειας θα έχει πλέον έναν λόγο... παρηγοριάς, με τον Pulga να αποφασίζει να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης της Παρί για να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2023) και να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

"Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν θέλει να αφήσει το Παρίσι και θα φοράει τα χρώματα της Παρί κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24. Οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων της Παρί και του πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε, ήταν συνεχείς και τα πρώτα σημάδια μίας συμφωνίας είχαν διαφανεί εδώ και τρεις μήνες.

Και στην αρχή Δεκέμβρη, στην καρδιά του Μουντιάλ, επιτεύχθηκε συμφωνία για να παραμείνει για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά", τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει πως δεν ήταν δύσκολο να πειστεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ από τη στιγμή που υπάρχουν δύο ισχυρά διαπραγματευτικά ατού από πλευράς Παριζιάνων.

Το ένα είναι πως η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη με τη ζωή στην πόλη του Φωτός και το άλλο πως η Παρί του επιτρέπει να παραμένει σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

"Η Παρί είναι ο σύλλογος που του προσφέρει την μάξιμουμ εγγύηση για να ελπίζει ξανά στην κατάκτηση του Champions League αφού μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, έχει δημιουργηθεί η πιο φημισμένη επιθετική τριπλέτα του ποδοσφαίρου.

Διασκεδάζει, νικάει και μένοντας στο Παρκ Ντε Πρενς είναι το φαβορί για την όγδοη Χρυσή Μπάλα", υπογραμμίζεται σχετικά.

Σημειώνεται πως λίγες ώρες νωρίτερα η "Mundo Deportivo" είχε αναφέρει και εκείνη σε δημοσίευμά της πως ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για ακόμα δύο χρόνια, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ