ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι δεν δέχεται τις ήττες

Ο Μέσι δεν δέχεται τις ήττες
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε πως του παίρνει αρκετές ημέρες για να ξεπεράσει μία ήττα και πως ο γιος του προσπαθεί να τον βοηθήσει με αυτό.

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκοσμίου αθλητισμού, όμως μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα ακόμα δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται τις ήττες. Τουλάχιστον, αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αργεντινός, ακόμα και σήμερα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες και του παίρνει μέρες για να τα καταφέρει.

Μάλιστα, παραδέχεται πως η γέννηση του γιου του έχει βοηθήσει στον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. "Μετά τη γέννηση του Τιάγκο προσπαθώ να αντιμετωπίζω διαφορετικά τις ήττες, αλλά είναι δύσκολο. Υποφέρω αρκετά και μου είναι δύσκολο να επανέλθω.

Μου παίρνει αρκετές ημέρες και ο Τιάγκο το καταλαβαίνει αυτό. Του αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί την Εθνική Αργεντινής και την Μπαρτσελόνα. Μετά από μία μεγάλη ήττα δεν μου μιλάει καθόλου για αυτό. Ξέρει ότι είναι καλύτερα έτσι, αλλά μερικές φορές του ξεφεύγει κάτι και αμέσως μου λέει ότι δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά" τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ