ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι έχει το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του

Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Μέσι έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί στο πρωτάθλημα και έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά, στοιχείο που επιβεβαιώνει πως έχει το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα στην έδρα της Λοριάν (1-1), χάρη στο χρυσό γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 90+1' και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος με 13 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Νις.

Ο Λιονέλ Μέσι, που είχε και δοκάρι στη χθεσινή (22/12) αναμέτρηση, έχει σκοράρει με τη φανέλα των Παριζιάνων μόλις μία φορά, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ και έχει καταγράψει ισάριθμα γκολ στο Champions League.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν ο Μέσι πραγματοποίησε το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σε μια σεζόν στην καριέρα του σε πρωτάθλημα, που σε αγωνιστικό χρόνο μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά 865 λεπτά.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ