ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι έφτυσε προς τον πάγκο της Ρεάλ;

Ο Μέσι έφτυσε προς τον πάγκο της Ρεάλ;

Τελικά ο Λιονέλ Μέσι έφτυσε ή όχι προς τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης; Γιατί αυτό είναι το θέμα που "καίει" εδώ και λίγες ώρες την ποδοσφαιρική Ισπανία! Δείτε videos.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa del Rey ( 1-1), ωστόσο το Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται και εκτός γηπέδου.

Αφορμή οι εικόνες που κάνουν εδώ και λίγες ώρες το γύρο του κόσμου μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς "Sexta" και "Cuatro", και οι οποίες δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι να φτύνει και πολλούς να κάνουν λόγο πως "στόχος" του ήταν ο πάγκος των αναπληρωματικών της Ρεάλ.

Όπως ανέφεραν τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά δίκτυα, τη στιγμή που ο Αργεντίνος σούπερ σταρ φτύνει, βρίσκεται προς το μέρος του ο πάγκος της Ρεάλ, με την τηλεοπτική εικόνα να μην ξεκαθαρίζει πάντως τους εν λόγω ισχυρισμούς.

Σημειώνεται πως αυτό το γεγονός (;) έρχεται λίγο μετά το ξέσπασμα του Μέσι κατά των Αρμπελόα και Καράνκα, όπου φέρεται να αποκάλεσε "χαζό" τον αμυντικό των "μερένγκες" και "μαριονέτα του Μουρίνιο" τον βοηθό του Πορτογάλου τεχνικού.

Δείτε videos και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ