ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι εκτός αποστολής από το ματς με την Ίντερ

Barcelona forward Lionel Messi sits in the stands prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Μέσι, δεμένο χέρι AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στο Μιλάνο για το ματς κόντρα στην Ίντερ για την 4η αγωνιστικη του Champions League, όμως την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δίνει σε λίγη ώρα στο κατάμεστο "Μεάτσα" ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Ίντερ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και σε αυτό δεν θα μπορέσει να στηριχτεί στον ηγέτη της Λιονέλ Μέσι.

Ναι μεν ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταξίδεψε στο Μιλάνο όμως δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι (που του στέρησε τη συμμετοχή στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του) και έμεινε τελικά όχι μόνο εκτός ενδεκάδας αλλά και εκτός αποστολής των "μπλαουγκράνα".

Πέρα από τον Μέσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός 18άδας και τους Ινιάκι Πένια, Ντένις Σουάρες και Μουνίρ Ελ Χανταντί, με το αρχικό σχημα των "μπλαουγκράνα να είναι το εξής: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Αρτούρ, Σουάρες, Ντεμπελέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο.

Όσο για τους αναπληρωματικούς των "μπλαουγκράνα" κόντρα στην Ίντερ, αυτοί θα είναι οι: Σίλεσεν, Σεμέδο, Τσούμι, Ραφίνια, Βιδάλ, Μάλκομ, Αλένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ