ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O Μέσι μιμήθηκε τον... Κρόιφ!

O Μέσι μιμήθηκε τον... Κρόιφ!

Εξαιρετικές αμυντικές ικανότητες δεν έχει μόνο ο Λιονέλ Μέσι αλλά και ο... Γιόχαν Κρόιφ, όπως αποκάλυψε καταλανικό μέσο. Δείτε συλλεκτική φώτο 38 ετών με τον "ιπτάμενο Ολλανδό" σε ρόλο γκολκίπερ!

O Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να σταματήσει για λίγο να... τρομοκρατεί τους αντίπαλους αμυντικούς και φόρεσε γάντια γκολκίπερ σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα, με τον Κάρλες Πουγιόλ να μη χάνει την ευκαιρία και να δημοσιεύει στο Twitter του φωτογραφία του Αργεντινού.

Η φώτο μάλιστα του 24χρονου σούπερ σταρ ο οποίος ίπτατο στον αέρα πραγματοποιώντας εντυπωσιακή επέμβαση έκανε το γύρο του κόσμου, με το φίλαθλο κοινό να μένει άφωνο (όπως και ο συμπαίκτης του Πουγιόλ) από την ικανότητα του "Pulce" σε μία άγνωστη για αυτόν θέση.

Φαίνεται όμως πως δεν είναι ο μοναδικός "γκολεαδόρ" στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που τόλμησε να καθήσει κάτω από την εστία της ομάδας και να δοκιμάσει την τύχη του φορώντας τη φανέλα με το Νο 1.

Σε σημερινό θέμα που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της καταλανικής εφημερίδας "Sport", απεικονίζεται ο Γιόχαν Κρόιφ να κάνει κάτι ανάλογο, να "ντύνεται" γκολκίπερ σε προπόνηση των "μπλαουγκράνα" και να κατεβάζει τα ρολά σε ένα σουτ που του έγινε.

Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο μέσο, η φωτογραφία αυτή είναι από το μακρινό 1974, χρονιά που είχε μόλις υπογράψει ο Κρόιφ στους Καταλανούς, με τη συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι από το βιβλίο "Γιόχαν Κρόιφ: Μία ζωή για τη Μπαρτσελόνα".

O Μέσι μιμήθηκε τον... Κρόιφ!

Ο Μέσι απογειώνεται το 2012 σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα...

O Μέσι μιμήθηκε τον... Κρόιφ!

... κάτι που είχε κάνει και το 1974 ο Γιόχαν Κρόιφ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ