ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι ξανά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μετά από 4 ματς!

Barcelona forward Lionel Messi stands at the bench of his team prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona forward Lionel Messi stands at the bench of his team prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Με τον Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UCL με την Ίντερ, με τον Αργεντινό να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να μπαίνει στην αποστολή.

Αναμονή... τέλος για τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν σαν θηρίο στο κλουβί από τις 20 Οκτωβρίου, όταν υπέστη κάταγμα στο βραχίωνα κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη , ωστόσο τώρα είναι έτοιμος και πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ήταν ανήμπορος να την βοηθήσει στους τέσσερις αγώνες με Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λεονέσα και Ράγιο Βαγεκάνο (με τους συμπαίκτες του να τα πηγαίνουν εξαιρετικά, καθώς καθοδηγούμενοι από τον Λουίς Σουάρες πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες), ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και μπήκε στην αποστολή για το επόμενο ματς.

Αυτό θα είναι την ερχόμενη Τρίτη (6/11) στο "Μεάτσα" κόντρα στην Ίντερ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που οι Καταλανοί θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία με τρίποντο να "κλειδώσουν" πολύ νωρίς όχι μόνο την πρόκριση στους "16" αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ