ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μετροπόντικας λέγεται "Νίνης"!

Ο μετροπόντικας λέγεται "Νίνης"!
ΣΟΥΦΛΙΑΣ

Σωτήρης Νίνης βαφτίστηκε ο "μετροπόντικας" του Ελληνικού με απόφαση... Γιώργου Σιουφλιά

" Τον ονομάζω έτσι, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα να βάζει γκολ στον Άγιο Δημήτριο" είπε ο Υπουργός, που εγκαινίασε την έναρξη της λειτουργίας του μηχανήματος ολομέτωπης διάνοιξης συράγγων.

Ο Νίνης μπορεί να μην είναι... επιθετικός, έχει πάντως την ικανότητα να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες και να πασάρει καλά. Αν χρειαστεί σκοράρει κιόλας. Αν ο Μετροπόντικας φανεί αντάξιος του ονόματος του νεαρού ποδοσφαιριστή θα το ξέρουμε στην διαδρομή του χρόνου. Η προσπάθειά του πάντως αφορά στην διάνοιξη σήραγγας από το Ελληνικό προς τον Άγιο Δημήτριο, μέσα σε ενάμιση χρόνο και αφορά στην επέκταση της "Γραμμής 2" προς το Ελληνικό.

Όπως είπε ο υπουργός, φανερά ικανοποιημένος από την πορεία των έργων, η συνολική κατασκευή της επέκτασης γραμμής 2 προς Ελληνικό προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς και ακολουθείται πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Οι κατασκευαστικές εργασίες εξελίσσονται ταυτόχρονα σε 14 εργοταξιακούς χώρους με 500 εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρόνος που θα απαιτείται για τη διαδρομή Ελληνικό-Σύνταγμα θα είναι μόλις 15 λέπτα, ενώ σήμερα χρειάζονται γύρω στα 45 λεπτά.

Όχι για το ντέρμπι δεν είπε τίποτε ο κ.Σουφλιάς. Αλλά όλοι ξέρουν ποια ομάδα υποστηρίζει!







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ