ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιχάλης ναι, ο Σωτήρης;

Ο Μιχάλης ναι, ο Σωτήρης;
ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός που έδειξε αμυντικά προβλήματα με τον Πανιώνιο (1-2), επιμένει σύμφωνα με το SPORT 24 για Κυργιάκο. Κόκκινος ο Σηφάκης

Το SPORT 24 δεν θέλει ποτέ και σε κανένα από τα ρεπορτάζ του, να... παρασέρνει τον κόσμο και να τον οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Όμως από τις ίδιες πηγές, έγινε γνωστό, πως η Άιντραχτ δεν θα ‘χε κανένα πρόβλημα τελικά, αν έλυνε τη συνεργασία της με τον Έλληνα διεθνή, άσχετα αν ετοιμάζεται για την Μπουντεσλίγκα.

Ο Κυργιάκος από την πλευρά του, έχει πολλές φορές ξεκαθαρίσει ότι θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην χώρα μας, όμως είναι άγνωστο το τι θα γίνει. Με τον Ολυμπιακό υπάρχουν συνεχείς φήμες, που ποτέ δεν παίρνουν σάρκα και οστά. Ίσως τώρα να γίνει, αφού και ο Ολυμπιακός γυρεύει αμυντικό.

Πάντως, το όνομα του Σωτήρη "έπαιξε" και για τον Παναθηναϊκό, μετά την μεταγραφή του Καραγκούνη στους "πράσινους". Από τα επίσημα, "ερυθρόλευκα" χείλη, δεν βγαίνει κάτι, αλλά έτσι κι αλλιώς αν δεν έχουν κάτι ανακοινώσιμο, ουδέποτε οι Ολυμπιακοί, βγάζουν πράγματα προς τα έξω. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν αυτή την φορά, υπάρχει θέμα και έχουμε εξελίξεις…

Ο πορτιέρο

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται κι άλλο τερματοφύλακα και ο Σηφάκης ήθελε να φύγει από τον ΟΦΗ. Αυτά είναι τα δεδομένα. Όπως δεδομένο ήταν, πως ο Κρητικός γκολκίπερ ήθελε πάνω απ’ όλα, να παίξει στους Πειραιώτες. Τελικά, όπως όλοι γνωρίζετε οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στον... γάμο.

Οι βασικές πληροφορίες βγαίνουν από την Κρήτη, εκεί που ο ΟΦΗ είχε έτοιμο να τιμωρήσει τον παίκτη με διακοπή συμβολαίου. Όμως έγινε γνωστό, πως ο Ολυμπιακός πρόσφερε στους Κρητικούς 350 χιλιάδες ευρώ και τον Λεοζίνιο, κάτι που δεν βγαίνει επίσημα, αλλά ούτε και διαψεύδεται.

Τρίτη μεσημέρι θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα, ωστόσο, οι πρωταθλητές έχοντας πρόβλημα για το εγγύς μέλλον στους γκολκίπερ, μάλλον κάνουν σωστά και παίρνουν τον διεθνή τερματοφύλακα.

Προβλημάτισε με Πανιώνιο

Με μεγάλα αμυντικά κενά καθώς ο Ζούλιο Σέζαρ πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα και εμφανή τα σημάδια κούρασης, οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα απο τον πιο δεμένο και αξιόλογο Πανιώνιο. Είναι φανερό πλέον πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται την προσθήκη ένος ακόμα αμυντικού.

Στο πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό του ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε καθώς η κούραση, το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και στην ανάπτυξη, έδωσαν το παρών για άλλον έναν φιλικό αγώνα και οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-2 απο τον αξιόμαχο Πανιώνιο.

Πραγματικά τραγικός ο Ζούλιο Σέζαρ που βρισκόταν σε άλλο γήπεδο και δεν θύμιζε σε τίποτα τον σταθερό Σέζαρ της προηγούμενης σεζόν. Το συμπέρασμα απο το σημερινό φιλικό είναι ξεκάθαρο πως οι Πειραιώτες χρειάζονται κεντρικό αμυντικό.

Πολύ καλά δείγματα απο τον ανέτοιμο Κριστιάν Λεντέσμα τόσο ανασταλτικά, όσο και στον δημιουργικό τομέα, που όμως όσο περνούσαν τα λεπτά έριχνε την απόδοση του, κάτι που είναι λογικο αν λάβεις κανείς υπόψιν του πως βρίσκεται στην ομάδα λίγες ημέρες.

Εξαιρετικός για άλλον έναν φιλικό αγώνα ο Λιονέλ Νούνιες που δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Ίσως τον καλύτερο αγώνα με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Μπούτινα που έδειξε σταθερός και με καλές επεμβάσεις.

Λεμονής: "Μέχρι το φιλικό με την Οσασούνα το ρόστερ θα είναι αλλαγμένο.."

Η είδηση βγήκε απο τις δηλώσεις του Τάκη Λεμονή μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο καθώς ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αποκάλυψε πως μέχρι το φιλικό με την Οσασούνα (Τετάρτη 8/8) το ρόστερ θα έχει αλλάξει, φωτογραφίζοντας μετεγγραφές.

Παρά την ήττα ο προπονητής των Πειραιωτών δεν φάνηκε προβληματισμένος δηλώνοντας μεταξύ άλλων: "Είμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας, όπου δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και βάζουμε παίκτες σε διάφοες θέσεις και τα λοιπά. Η ομάδα θέλει ακόμα αρκετό χρόνο και παιχνίδια για να δέσουμε σαν σύνολο. Αρκετοί παίκτες δεν έχουνε παίξει ακόμα".



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ