ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μικρός Μότσαρτ Ίβανσιτς

Ο Μικρός Μότσαρτ Ίβανσιτς
ιβανσιτς

O Αντρέας Ίβανσιτς ντυμένος στην εποχή του Μότσαρτ... σιγοντάρησε τον ύμνο του EURO 2008

Ο μέσος του Παναθηναϊκού ο οποίος είναι έμπλεος ταλέντου, μιας και προέρχεται από οικογένεια με πατέρα μουσικό, ενώ αυτός και ο αδερφός του παίζουν δύο όργανα, δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα στην ηχογράφηση του τραγουδιού "Είμαστε η Ευρώπη" που συνέθεσε ο Ρέινχαρτ Φέντριχ.
Τον Ίβανσιτς συνόδευσαν ο επιθετικός Μαρκ Γιάνκο και ο τερματοφύλακας Χέλγκε Πάγιερ αλλά και ολόκληρη ορχήστρα που δημιούργησε μια επιβλητικότητα στη σύνθεση.

Απομένουν 359 ημέρες για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά ήδη η Βιέννη ζει στον αστερισμό του μεγάλου γεγονότος. Οι εκδηλώσεις πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο, όπως και ο ενθουσιασμός των οπαδών, οι οποίοι αναμένουν να ζήσουν το ποδοσφαιρικό πάρτι του ερχόμενου καλοκαιριού.

Σενάρια (φαντασίας) για Ματζιόλο


Μετά τους Πορτογάλους, σειρά να γράφουν συχνά για υποψήφιους στόχους πήραν οι Αργεντίνοι. Νέος υποψήφιος στόχος ο Εζεκίελ Κάρλος Ματζιόλο της Εστουδιάντες, όνομα που από την "πράσινη" ΠΑΕ ούτε καν έχουν ξανακούσει, όπως αναφέρουν.

Ο 29χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την φετινή περίοδο σε 19 παιχνίδια αλλά δύο με την βασική φανέλα πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Το δημοσίευμα της "Diariohoy.net" υποστηρίζει πως η ομάδα του "τριφυλλιού" όπως και την περσινή περίοδο, αναζητά παίκτες από την χώρα του "ταγκό" και πιο συγκεκριμένα για τον Ματζιόλο, που αν ήταν λίγο καλύτερα ενημερωμένοι η Ξάνθη ήταν αυτή που πέρυσι το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ