ΑΕΚ

Ο μικρός της (μεγάλης) Κυρίας

Ο μικρός της (μεγάλης) Κυρίας
παπασταθοπουλος

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Παπασταθόπουλο, όχι απλώς είναι υπαρκτό, αλλά ολοένα και αυξανόμενο!

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Κυρίας, όχι βέβαια απαραίτητα για να στελεχώσει άμεσα την πρώτη ομάδα των Τορινέζων, αλλά για να αποτελέσει έναν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του ιταλικού συλλόγου στο εγγύς μέλλον!

Άνθρωπος της Γιουβέντους παρακολούθησε τον Παπασταθόπουλο (και) στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανιώνιο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη που δείχνει ο μικρός.

Ειδικά από την ικανότητά του να κατεβάζει την μπάλα, να τη δίνει σωστά στον κενό χώρο και να έχει απόλυτο αυτοέλεγχο στις κινήσεις του δίχως να διστάζει ή να κωλυσιεργεί. Άλλωστε το αγωνιστικό θράσος και τις σωστές αμυντικές τοποθετήσεις του οι (μετρ του είδους) Ιταλοί τις είχαν διακρίνει και επισημάνει καιρό τώρα…

Ο νέος Μανωλάς;

Μία από τις επιδιώξεις της Γιουβέντους σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της «Tuttosport» είναι να αποκτήσει τα δικαιώματα του μικρού και να τον αφήσει στην ΑΕΚ για όσα χρόνια συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Κάτι που βέβαια δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούν οι Κιτρινόμαυροι από τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει ποια εξέλιξη θα έχει παρουσιάσει μετά από πέντε χρόνια ένας ποδοσφαιριστής που από αγώνα σε αγώνα εμφανίζεται βελτιωμένος και είναι μόλις 18 ετών.

Στην ΑΕΚ μιλούν για τον νέο Μανωλά ενθυμούμενοι την εποχή ο κορυφαίος αμυντικός όλων των εποχών που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα άρχισε να παίζει στην ομάδα σε ηλικία 19 ετών και σύντομα καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα.

Κοιτούν και Χέτεμαϊ

Η «Tuttosport» _ που έχει… εντρυφήσει σε θέματα της ΑΕΚ και λόγω του ενδιαφέροντος αρκετών ιταλικών συλλόγων (με τελευταία την Τζένοα) για τον Στέφανο Σορεντίνο _ ασχολείται και με την περίπτωση του 20χρονου Φινλανδού Περπαρίμ Χέτεμαϊ ο οποίος επίσης ενδιαφέρει τη Γιούβε αλλά στα τελευταία ματς δεν παίζει πολύ.

Πάντως επισημαίνεται ότι ο νεαρός Κοσοβάρος είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τους πολλούς ελπιδοφόρους που διαθέτει η ΑΕΚ στο ρόστερ της και ότι αυτό είναι δείγμα της καλής δουλειάς που κάνει ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

Κερνούσε ο Λύμπε

Ανήμερα της εορταστικής εορτής του (6 Δεκεμβρίου) ο Νίκος Λυμπερόπουλος έζησε ένα πικρό βράδυ στις Βρυξέλλες λόγω του αποκλεισμού της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σήμερα κερνούσε για να… ξεχάσει! Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λύμπε σε ταβέρνα των Θρακομακεδόνων και είπαν «καλές γιορτές» σε ιδιαίτερα κεφάτο κλίμα. Φυσικά ευχήθηκαν να επαναλάβουν το γλέντι τον ερχόμενο Μάιο πανηγυρίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή. Από το τραπέζι απουσίαζε ο Φερέρ ο οποίος άφησε τους ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν τις στιγμές δίχως την… επίβλεψή του.

Ένα μήνα έξω ο Γεωργέας

Ο Νίκος Γεωργέας υποβλήθηκε την Τρίτη το πρωί σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο. Στον ποδοσφαιριστή έγινε μερική έσω μηνισκεκτομή και τρυπανισμοί στην περιοχή του οστικού οιδήματος του έσω κνημιαίου κονδύλου. Ο ακραίος αμυντικός πήρε ήδη εξιτήριο και από αύριο ξεκινά πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Η απουσία του ακραίου αμυντικού μτης Ένωσης υπολογίζεται στον ένα μήνα.

























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ