ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Μήτρογλου και το ρεκόρ του Βικελίδης

Ο Μήτρογλου και το ρεκόρ του Βικελίδης
Μήτρογλου

Διαβάστε γιατί το Κλεάνθης Βικελίδης εμπνέει τον Κώστα Μήτρογλου και σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο (videos).

Ο 23χρονος επιθετικός του Ατρόμητου, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει ακούσει πολλά για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση προπόνηση, όμως φροντίζει να δίνει απαντήσεις στο χώρο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Μιλάμε φυσικά για τον αγωνιστικό χώρο, όπου ο διεθνής φορ σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο. Τελευταίο του κατόρθωμα ήταν στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο, όπου με μία υπέροχη κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Περιστερίου το οποίο ήταν και το νικητήριο.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε στον Κλεάνθης Βικελίδης. Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και πριν από επτά μήνες, στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Άρη στο πρώτο ματς του δευτέρου γύρου του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Κώστα Μήτρογλου, όπως τότε, έτσι και τώρα δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού κι ο Ατρόμητος δεν έχασε την ευκαιρία να τον κλείσει. Όπως φαίνεται λοιπόν ο Γιώργος Δώνης κάτι παραπάνω ήξερε που τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τον ποδοσφαιριστή ήθελε και ο Άρης και η αλήθεια είναι πως το κενό στην επίθεση των κίτρινων είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Ας θυμηθούμε τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου

Πρώτο παιχνίδι με την φανέλα του Πανιώνιου και τα δυο γκολ την περσινή σεζόν. Στο 19' το πρώτο με σουτ και στο 90' το δεύτερο με σουτ.

Επτά μήνες μετά με τη φανέλα του Ατρόμητου σκόραρει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ίδιο λεπτό!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ