ΙΝΤΕΡ

Ο Μοράτι κάνει... κάστινγκ για προπονητή

Ο Μοράτι κάνει... κάστινγκ για προπονητή

Ο Λεονάρντο οδεύει προς Παρί Σεν Ζερμέν και στην Ίντερ έχει χτυπήσει... κόκκινος συναγερμός, με τον Μάσιμο Μοράτι να αναζητά τον ιδανικό για την άκρη του πάγκου. Στην pole position o Μιχαΐλοβιτς, στη λίστα των "νερατζούρι" και ο Ζίκο.

Μετά το συναινετικό διαζύγιο με τον Λεονάρντο (θα αναλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θέση γενικού διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν), η Ίντερ κάνει αγώνα δρόμου για να βρει τον αντικαταστάτη του, με την παρέλαση ονομάτων να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Κυπελλούχοι Ιταλίας εισέπραξαν "no" από τους Μαρσέλο Μπιέλσα, Κάρλο Αντσελότι και Αντρέ Βίλας-Μπόας, ωστόσο η λίστα των υποψηφίων προπονητών παραμένει μεγάλη, με τα ονόματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Οι "Ιταλοί" της λίστας είναι οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και Ντέλιο Ρόσι (όλοι τους ελεύθεροι), υπάρχουν επίσης οι πολύ δύσκολες περιπτώσεις των Φάμπιο Καπέλο και Λοράν Μπλαν (ομοσπονδιακοί τεχνικοί σε Αγγλία και Γαλλία αντίστοιχα), ενώ σύμφωνα με τελευταία σενάρια ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση.

"Ο Σέρβος τεχνικός της Φιορεντίνα θα ήταν ιδανικός επειδή γνωρίζει το περιβάλλον, δεν είναι ακριβός, έχει καλή σχέση με τους παίκτες της ομάδας και επιπλέον θα δεχόταν να υπογράψει μόνο για έναν χρόνο.

Και αυτό για να έρθει την επόμενη χρονιά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα", αναφέρει χαρακτηριστικά ιταλικό δημοσίευμα.

Η "Corriere dello Sport" είναι μάλιστα σίγουρη ότι ο Σέρβος θα είναι ο επόμενος προπονητής των "νερατζούρι", κάνοντας λόγο για συμφωνία Μοράτι-Μιχαΐλοβιτς, που για να ολοκληρωθεί χρειάζεται αφενός να υπογράψει ο Λεονάρντο στους Παριζιάνους και αφετέρου να απελευθερωθεί ο Μιχαΐλοβιτς από τους "βιόλα" (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012).

Σύμφωνα πάντως με την "Gazzetta dello Sport", υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων είναι εσχάτως και δύο Βραζιλιάνοι, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Ντούνγκα, και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο, που έχει "καλό όνομα" στην Ιταλία από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ουντινέζε τη δεκαετία του '80.

Ο Μοράτι κάνει... κάστινγκ για προπονητή

Το ψηφιδωτό των υποψηφίων προπονητών για την Ίντερ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ