ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Βαλκάνη, γιατί έβαλε στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος 15χρονο τερματοφύλακα στην έδρα της Φενέρ

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Βαλκάνη, γιατί έβαλε στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος 15χρονο τερματοφύλακα στην έδρα της Φενέρ
PRINT SCREEN

Ο Μιχάλης Βαλκάνης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Άδανα Ντεμίρσπορ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, "έριξε στα βαθιά" 15χρονο τερματοφύλακα και πήρε τα εύσημα από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Το βράδυ του Σαββάτου (10/08) ο Μιχάλης Βαλκάνης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Άδανα Ντεμίρσπορ, κόντρα στην πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας.

Το ματς έληξε με 1-0 υπέρ της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο, αυτό ωστόσο που έκανε έκπληξη δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι στο χορτάρι βρέθηκε ένας 15χρονος, σε θέση που σαφώς δεν συνηθίζεται στο νεαρό της ηλικίας του.

Ο Βαλκάνης, λοιπόν, πήρε το ρίσκο να δώσει τα γάντια του βασικού γκολκίπερ στον Ντενίζ Ερέν Ντενμεζέρ, ο οποίος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, καθώς παρά το ένα τέρμα που δέχθηκε έκανε μία συνολικά πολύ καλή εμφάνιση, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της Άδανα Ντεμίρσπορ.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή προκάλεσε και το ενδιαφέρον του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να αποθεώνει τον Έλληνα προπονητή για το θάρρος του να δώσει ευκαιρία σε έναν 15χρονο.

"Συγχαίρω τον συνάδελφό μου, γιατί θέλει θάρρος για να αφήσεις έναν 15χρονο τερματοφύλακα να παίξει. Ήταν υπό πίεση για 90 λεπτά, αλλά τα πήγε καλά", ανέφερε ο Special One.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ