ΙΝΤΕΡ

Ο Μουρίνιο "έκοψε" τον Μπαλοτέλι

Ο Μουρίνιο "έκοψε" τον Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής τον Μάριο Μπαλοτέλι, επικαλούμενος αυτή τη φορά "πειθαρχικούς λόγους"

Αυτό ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των ιταλικών ΜΜΕ ο βοηθός προπονητής των "νερατζούρι" Μπέπε Μπαρέζι, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο κόντρα στους Σικελούς, μετά την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον "special one" για την αποβολή του στο ματς με τη "Σαμπ".
"Το μοναδικό πράγμα που η διοίκηση μου διεμήνυσε να πω σχετικά με τον Μπαλοτέλι είναι πως δεν είναι διαθέσιμος προς πώληση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο . Είναι παίκτης της Ίντερ και θα παραμείνει στηνΊντερ", τόνισε ο Μπαρέζι και συμπλήρωσε:

"Ξέρουμε πως οι εχθροί μας είναι έξω και όχι μέσα στην Ίντερ και περιμένουν την πτώση μας, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι".

Να σημειωθεί πως στην αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας ενόψει του ματς στη Σικελία συμπεριλήφθηκε και ο Αντριάνο, με την διοίκηση της Ίντερ να περιμένει την εκδίκασης της έφεσης που κατέθεσε, για την τιμωρία τριών αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί (για χτύπημα εκτός φάσης στον παίκτη της Σαμπντόρια, Γκασταλντέλο).





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ