ΙΝΤΕΡ

Ο Μουρίνιο "έκοψε" τους Αντριάνο-Κουαρέσμα!

Ο Μουρίνιο "έκοψε" τους Αντριάνο-Κουαρέσμα!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνο αποκάλυψε το λόγο που άφησε εκτός αποστολής από το ματς με την Παλέρμο τους Αντριάνο-Κουαρέσμα. Τί είπε επίσης για Ρανιέρι, Κρέσπο και μεταγραφές

"Χωρις τον πυρετό ο Αντριάνο θα είχε παίξει. Δεν θύμωσα για τον πυρετό που είχε την Τρίτη", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι", ξεκινώντας να δικαιολογεί την απόφασή του να αφήσει για πέμπτο σερί ματς εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο, και συνέχισε:

"Η προσωπική μου σχέση με τον ίδιο είναι καλή. Επαγγελματικά τον βλέπω όπως και όλους τους άλλους, πρέπει να κάνει προπονήσεις όλες τις ημέρες και πρέπει να έρχεται στην ώρα του στις προπονήσεις .

Αυτή την εβδομάδα, δεν προπονήθηκε την Τρίτη, την Τετάρτη προπονήθηκε μόνος του και την Πέμπτη έκανε την πρώτη του προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ. Απόψε (Παρασκευή) προπονήθηκε 100%, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για μένα".

Αναφορικά με τον αποκλεισμό του Κουαρέσμα, ο οποίος ενώ ξεκίνησε δυναμικά, τώρα δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην Ιταλία, ο "Μου" απάντησε: "Είναι παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, που εξακολουθεί να τις έχει.

Παρόλα αυτά, ο Αμαντίνο Μανσίνι δούλεψε πολύ αυτή την εβδομάδα και δικαιούται να επιστρέψει. Ο Βίκτορ Ομπίνα ήταν καλός κόντρα στην Ουντινέζε και κέρδισε και αυτός τη θέση του στην αποστολή.

Υπάρχουν επίσης οι Μπαλοτέλι, Κρους και Ίμπρα. Έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ από επιθετικούς παίκτες και δεν μπορούμε να συμπεριλαμβάνουμε τους πάντες στις αποστολές για τα ματς.EM>

Έχω δώσει στον Κουαρέσμα τρεις ημέρες άδεια, χωρίς ποδόσφαιρο, για να πάει να δει την οικογένειά του στην Πορτογαλία.

Την επόμενη εβδομάδα όμως θα γίνει πολύ σημαντικός καθώς υπάρχουν οι διεθνείς Μανσίνι, Ομπίνα και Μπαλοτέλι, που θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.



Ο Σάλεϊ Μουντάρι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα το Σάββατο, και μαζί του θα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άλλοι εννιά".

Ο Μουρίνιο φάνηκε επίσης να "θάβει το τσεκούρι του πολέμου" στην κόντρα που είχε το καλοκαίρι με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού της Γιουβέντους, μία εβδομάδα πριν το "ντέρμπι της Ιταλίας" μεταξύ των "νερατζούρι" και των "μπιανκονέρι".

"Ο Ρανιέρι δεν μου μοιάζει, όμως τον σέβομαι ως προπονητή. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες μας έχουν τους ίδιους πόντους, όμως δεν νομίζω ότι θα ισχύει το ίδιο και το βράδυ του Σαββάτου. Δεν είδα το Γιουβέντους-Τζένοα όμως θα έχω χρόνο να παρακολουθήσω το ματς την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορώ μόνο να πω ότι προτιμώ να αντιμετωπίσω τη Γιουβέντους όταν αυτή θα προέρχεται από επτά νίκες παρά από επτά ήττες".

Αναφορικά με τις κινήσεις της πρωταθλήτριας Ιταλίας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ερνάν Κρέσπο, ο Μουρίνιο έδωσε... αφοπλιστικές απαντήσεις:

"Είμαι ικανοποιημένος από το υλικό που έχω. Η αγορά του Ιανουαρίου είναι σχεδόν πάντα για αυτόν που δεν δουλεύει καλά το καλοκαίρι. Εάν ο Ερνάν μπορεί να είναι σημαντικός για μία άλλη ομάδα, μπορεί να είναι επίσης και για εμάς και να μπει στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ".























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ