ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο κοροϊδεύει τον Σέβα!

Ο Μουρίνιο κοροϊδεύει τον Σέβα!
Μουρίνιο-Τσέλσι

Σε ερώτηση φιλάθλου στο "Emirates" για το πού βρίσκεται ο Ουκρανός, ο Πορτογάλος του απάντησε μιμούμενος έναν παίκτη του... γκολφ!

Αιτία φυσικά η εξαιρετικά φτωχή παραγωγικότητα του Ουκρανού με τη φανέλα των "μπλε" από το ξεκίνημα της περιόδου (από ηγέτης της Μίλαν έχει μετατραπεί σε ένας παίκτης χωρίς προσωπικότητα και τσαγανό στο Λονδίνο), με αποκορύφωμα βέβαια τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός από το κρίσιμο ματς με τη Λίβερπουλ αλλά και τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, όπου κρίνονται και οι τίτλοι στο "Νησί".
Οι σχέσεις (στ)οργής που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών είναι πλέον αντικείμενο συζήτησης στην Αγγλία, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να προσθέτει την περασμένη εβδομάδα ένα ακόμη -χιουμοριστικό-κεφάλαιο στην προβληματική συνύπαρξη των δύο πλευρών.

Το περιστατικό που ακολουθεί είναι ενδεικτικό: Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Άρσεναλ-Τσέλσι στο "Emirates Stadium", ο Μουρίνιο συζητούσε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Πίτερ Κένιον, όταν από τις εξέδρες που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, ένας φίλαθλος φώναξε δυνατά:

" Ζοσέ, που είναι ο σούπερ-σταρ Σεβτσένκο;" Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να απαντήσει ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απολαυστικός και αντιπροσωπευτικός του αυθορμητισμού του...

Παίκτης του γκολφ και όχι ποδοσφαιριστής...
Μιμούμενος τους παίκτες του γκολφ, έκανε με την κίνηση του σώματος ότι κρατάει ένα μπαστούνι του γκολφ και χτυπάει δυνατά ένα μπαλάκι (σ.σ όπως και ο εκκεντρικός πανηγυρισμός του Μπέλαμι στο "Καμπ Νου" στο φετινό Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ), θέλοντας να δείξει ότι εκείνη την ώρα ο Ουκρανός είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει.

Όπως π.χ να απολαύσει ένα παιχνίδι γκολφ, από το να βρίσκεται στο γήπεδο και να ενισχύει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, που δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά από την μίμηση αυτή, ο Μουρίνιο άρχισε να γελάει, ο κόσμος που ήταν μάρτυρας αυτού του θεαματικού στιγμιοτύπου άρχισε να τον αποθεώνει και εκείνος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να την επαναλάβει.

Την δεύτερη φορά όμως, ο 19χρονος φίλαθλος Ζακ Ρόου φρόντισε να πάρει τα μέτρα, αποθανάτισε την σκηνή μέσω της κάμερας που διέθετε το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στην αγγλική "Sun".

" Ήταν μία ανταλλαγή από ατάκες πραγματικά διασκεδαστικές, αυτός μιμήθηκε την χαρακτηριστική κίνηση ενός γκόλφερ όταν χτυπάει μακριά τη μπάλα, οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν, και αυτός επανέλαβε τη χειρονομία.

Είναι ένας πραγματικός σόουμαν!",

τόνισε χαρακτηριστικά ο φίλαθλος, που εφοδίασε με πολύτιμο υλικό την αγγλική εφημερίδα.

Υποσχέσεις για το μέλλον από τον "Σέβα"
Όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός ότι ο Μουρίνο έχει φορτωθεί στην πλάτη του (ας όψεται η επιθυμία του Αμπράμοβιτς) έναν παίκτη που αμοίβεται με 180.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει βρει μόλις 12 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, μόνο ευχαρίστηση δεν του προκαλεί και δεν διστάζει με όποιο τρόπο μπορεί να ρίξει τα...καρφιά του για τον απροσάρμοστο Ουκρανό.

Μάλιστα, η αγγλική Sun αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι ο Αντρέι Σεβτσένκο προτίμησε -υπό το καθεστώς της ψυχολογικής πίεσης στην οποία βρίσκεται- να μιλήσει στον αρχηγό της ομάδας, και όχι στον προπονητή του, δίνοντας υπόσχεση στον Τζον Τέρι ότι από τη νέα σεζόν θα δουν όλοι στην ομάδα τον παλιό καλό "Σέβα".

" Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να γυρίσει σε απίστευτη φόρμα από την αρχή της νέας περιόδου. Αντιμετώπισε πάρα πολλούς τραυματισμούς και μίλησε για αυτό το θέμα με τον Τέρι, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος που άκουσε κάποια πράγματα από τον Σεβτσένκο", δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντος του Ουκρανού επιθετικού.

Το μεγάλο ερώτημα για τη νέα σεζόν είναι το εξής: Ποιος θα... επιβιώσει από την κόντρα Μουρίνιο-Σεβτσένκο; Ο Πορτογάλος, ο Ουκρανός ή κανείς από τους δυο;
























TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ