ΙΝΤΕΡ

Ο Μουρίνιο "τιμωρεί" Αντριάνο-Κρους!

Ο Μουρίνιο "τιμωρεί" Αντριάνο-Κρους!
Αντριάνο-Κρους

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, σκέφτεται να κρατήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο τους Αντριάνο και Κρους, αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport"

Όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Βραζιλιάνος φορ διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με τον άσο της Μίλαν, Ροναλντίνιο, όμως παρότι την επόμενη ημέρα ήταν συνεπής στη προγραμματισμένη ώρα της προπόνησης τα... άκουσε από τον Μουρίνιο, επειδή πήγε να διασκεδάσει μετά από άσχημη εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα της ομάδας του.
Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως αυτή η συμπεριφορά θα κρατήσει πιθανότατα τον Αντριάνο εκτός αρχικού σχήματος στο ντέρμπι της Τετάρτης με τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", ενώ το πιθανότερο είναι πως ούτε ο Χούλιο Κρους θα πάρει θέση στη γραμμή κρούσης.

Ο Αργεντινός επέδειξε σύμφωνα με τον Μουρίνιο αγωνιστική απειθαρχία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Τζένοα (πήγαινε πιο μπροστά στην επίθεση, ενώ ο προπονητής του ζητούσε να παίξει πίσω από τον Ιμπραΐμοβιτς), με τον "special one" να του λέει αρκετά... γαλλικά την ώρα του ματς και να σκέφτεται να τον αφήσει εκτός αποστολής ενόψει του ματς με τη Φιορεντίνα.

Κίνδυνο ανάλογης τιμωρίας αντιμετωπίζουν και οι Μπαλοτέλι-Ομπίνα, που δεν εφάρμοσαν αυτά που τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός πριν μπουν στο γήπεδο, ενώ το ανησυχητικό ενόψει του ματς στη Φλωρεντία είναι πως οι "νερατζούρι" αντιμετωπίζουν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα. οι Βιεϊρά, Καμπιάσο και Χιμένες είναι ανήμποροι να βοηθήσουν λόγω τραυματισμού, με την μεσαία γραμμή να δέχεται ένα ακόμα... πλήγμα, καθώς ο Σάλεϊ Μουντάρι θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ