ΑΡΗΣ

Ο Μπάγεβιτς βλέπει Λουκάτσεβιτς

Ο Μπάγεβιτς βλέπει Λουκάτσεβιτς
λουκάτσεβιτς

Στο Σεράγεβο θα βρεθεί σήμερα Σάββατο ο Μπάγεβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει τον Λουκάτσεβιτς

Έτσι σήμερα πρόκειται να βρεθεί στο Σεράγεβο για να παρακολουθήσει τον Γιόζιπ Λουκάτσεβιτς στο παιχνίδι της ομάδας του Τσέλικ Ζένιτσα με την Νέντσιβο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βοσνίας. Ο Λουκάτσεβιτς που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζεται στην Τσέλικ Ζένιτσα πρόκειται για 25χρονο Βόσνιο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα ενώ μπορεί να παίξει και την θέση του αριστερού μπακ. Στα συν του πέρας του αγωνιστικού του προφίλ είναι ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου αλλά κοινοτικού έχοντας στην κατοχή του κροατικό διαβατήριο.

Παράλληλα και εκτός του Λουκάτσεβιτς για τον Άρη ήταν η σειρά του Τύπου της Σερβίας – μετά τους Μεξικανούς για τον Σαλίνας και τους Βούλγαρους για τον Ιβάνκοφ – να κάνουν λόγο για τον Ντούσαν Αντζέλκοβιτς. Ο τελευταίος αγωνίζεται από το 2005 στον Ερυθρό Αστέρα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε βρεθεί αντιμέτωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φετινό παιχνίδι για το κύπελλο UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου. Στον Άρη ωστόσο δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον 23χρονο Ισπανό μέσο Αμπραχάμ Γκονζάλες Καζανόβα της Μπαρτσελόνα Β΄ που προτάθηκε.

Όσο για αυτόν που ενδιαφέρει τον Άρη για την θέση του τερματοφύλακα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης του ΟΦΗ. Θέση στην οποία υπάρχει πλέον κενό μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Χαλκιά. Ο Σηφάκης αν και έχει επιστρέψει στον ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και του δανεισμού του στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Κρήτης. Σήμερα εξάλλου θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρών στον γάμο του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Κατά τα άλλα τυπικό είναι το θέμα της ολοκλήρωσης της παραμονής του Ισπανού Φρανθίθκο Χαβίτο στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια με το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου του. Αντίθετα παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποτελέσει ο Κρίστι Βανγκέλι δεδομένου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπάγεβιτς.

Μάλιστα αν και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι δεν φαντάζει ως εμπόδιο στην λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών πάντα υπό προϋποθέσεις. Για τον Βανγκέλι πάντως ήδη ακούστηκε για ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού χωρίς όμως επίσημα να επιβεβαιώνεται.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ