ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τη συνθήκη με την οποία θα δεχόταν να υπογράψει στην Παρί

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βλέπει ως "κόκκινο πανί" την Παρί έχοντας παίξει σε Μαρσέιγ και Νις όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπέγραφε σε αυτήν, με τον Ιταλό φορ να αποκαλύπτει τι θα μπορούσε να τον πείσει για να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Αναντίρηττα ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι από τους πλέον "εκρηκτικούς" παίκτες που κυκλοφορούν εδώ και μία 15ετία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ο λόγος δεν έχει να κάνει με την αξία του στο χορτάρι αλλά -κυρίως- με τη συμπεριφορά του έξω από αυτό.

Το πόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι φρόντισε να το δείξει και κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο πλαίσιο της επιστροφής του στην Αδάνα Ντεμίρσπορ, με τον 33χρονο Ιταλό επιθετικό να λέει αρχικά "όχι" στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Παρί αλλά κατόπιν να το σκέφτεται και να της δίνει την ευκαιρία να τον αποκτήσει υπό προϋποθέσεις.

"Τι θα γινόταν αν η Παρί με καλούσε; Καμία περίπτωση. Με τίποτα. Από τη στιγμή που είχα αγωνιστεί σε Μαρσέιγ και Νις, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Τι θα γινόταν αν έρχονταν με πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ; Φυσικά. Με αυτή την προϋπόθεση θα δεχόμουν... Με 10 εκατομμύρια ευρώ θα πήγαινα ακόμη και στην ομάδα του αδερφού μου (σ.σ. ο 30χρονος Ενόκ παίζει στην Ροβάτο)", είπε μεταξύ άλλων -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- ο Super Mario.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ