ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπάντοβιτς δεν... διαβάζει εφημερίδες

Ο Μπάντοβιτς δεν... διαβάζει εφημερίδες
Μπάντοβιτς

Απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά του ο Μπάντοβιτς, δεν ασχολείται με το μέλλον του στην ομάδα

Σε μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Super League. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν έξι παιχνίδια σε δεκαοκτώ ημέρες και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ξέρει πως πρέπει να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς θα χρειαστούν όλοι οι ετοιμοπόλεμοι σε μία τόσο απαιτητική διαδικασία, με αγώνα κάθε τρεις ημέρες.
Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο αυτό διάστημα και από την Πέμπτη (22/4), όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για το πρώτο ματς των πλέι οφ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (28/4), θα δώσει το σύνθημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για σκληρή και σωστή δουλειά στις προπονήσεις προκειμένου να σωθεί η παρτίδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει προσηλωθεί απόλυτα στον στόχο και κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά, σχετικά με το μέλλον του στον Πειραιά. Από εκεί που παρουσιαζόταν με ημερομηνία λήξης στον ερυθρόλευκο πάγκο, τώρα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάνει λόγο για παραμονή του "Μπόσκο" στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση εξόδου στο Champions League.

Ο 41άχρονος προπονητής δεν... διαβάζει εφημερίδες (όπως, άλλωστε, έχει παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου) και από την πρώτη στιγμή που ο Σωκράτης Κόκκαλης του εμπιστεύθηκε (για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν) τη θέση του προπονητή έχει επικεντρωθεί στο έργο του στην ομάδα και στην αγωνιστική βελτίωσή της. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν προσπαθεί να προβάλλει τη δουλειά του με τον τρόπο αυτό για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Παρά μόνο με την προσφορά του εντός τειχών Ρέντη.

Σε μία αγωνιστική περίοδο με σωρεία προβλήματων, αγωνιστικών και μη, το ζητούμενο είναι να πράξει η ομάδα το καθήκον της στην άχαρη διαδικασία των πλέι οφ. Και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει στο μυαλό του μόνο το πώς θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να περάσει αλώβητος από τη δύσκολη εξάδα αγώνων που ακολουθεί. Σαφώς και θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του (ποιός θα έλεγε όχι;), καθώς πιστεύει στις δυνατότητές του, ωστόσο και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν είναι της παρούσης για να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και φυσικά ξέρει ότι δεν θα πάρει αυτός την απόφαση, αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Σε δύο μέτωπα ο Κόκκαλης

Ύστερα από αρκετό διάστημα, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να συναντηθεί με τους άμεσους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συνομιλήσει με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη το πρωί της Πέμπτης (22/4) για τρέχοντα θέματα που απασχολούν το σύλλογο (οικονομικής φύσεως, κυρίως), ενώ θα δώσει και την κατεύθυνση για το πως θα πορευτεί η ΠΑΕ μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πλέι οφ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να χαμηλώσει τους τόνους γύρω από την προπονητολογία και τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών (και αυτό θα τονίσει στους συνεργάτες του) προκειμένου να μην επηρεαστεί αγωνιστικά η ομάδα και να εμφανιστεί όπως πρέπει στο γήπεδο για να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Η έξοδος στα προκριματικά του Champions League είναι αναγκαία για το σύλλογο κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο μεγάλο λιμάνι. Στην προσπάθεια αυτή, θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σε μία διαδικασία, που δεν γνωρίζει ο Ολυμπιακός, αλλά καλείται να ανταποκριθεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να έχει το χρόνο για να μάθει τη νοοτροπία που διέπει αυτούς τους αγώνες.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης θα δώσει το "παρών" στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το οποίο είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη (22/4) στις 16:00. Η βία θα είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και πρόταση για αλλαγή στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής και αντικατάστασης του Νικόλα Πατέρα, με πρόσωπο εκτός κάποιας εκ των ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν την Πέμπτη (22/4) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, μετά το διήμερο ρεπό που χορήγησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18:00.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ