ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Μπέκαμ μπορεί να παίζει μέχρι τα 39"!

"Ο Μπέκαμ μπορεί να παίζει μέχρι τα 39"!
Μπέκαμ-Μίλαν

Εντυπωσιασμένος από τον Ν.Μπέκαμ εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μίλαν, δηλώνοντας πως μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο για άλλα 5-6 χρόνια

Αυτή τουλάχιστον είναι η εκπληκτική ετυμηγορία του Ζαν-Πιερ Μέερσεεμαν, του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μίλαν, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τις εξετάσεις στις υποβλήθηκε ο 33χρονος άσος πριν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με τον ιταλικό σύλλογο.
"Ο Μπέκαμ μπορεί να συνεχίσει για άλλα πέντε ή έξι χρόνια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν να κάνουν με το καρδιοαναπνευστικό σύστημα αυτό δείχνουν. Επιπλέον είναι εξαιρετικά γυμνασμένος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει τώρα είναι να μεταβάλλει ελαφρά το πρόγραμμα των προπονήσεών του",

τόνισε ο γιατρός που συνεργάζεται με τους "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Κάνουμε τεστ και ξανά τεστ στους παίκτες μας σε κάθε σωματικό και ψυχολογικό τομέα. Ο Ντέιβιντ υστερεί έναντι των άλλων από θέμα φυσικής κατάστασης. Θα του πάρει 15-20 μέρες για να αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο".


Υπενθυμίζεται ότι με τις μεθόδους του Μέερσεεμαν, ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα αγωνίστηκε στη Μίλαν μέχρι την ηλικία των 41 ετών, ενώ η "σημαία" Πάολο Μαλντίνι παραμένει στους Μιλανέζους παρά το γεγονός ότι έχει "πατήσει" τα 40 χρόνια ζωής.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ