SPORTS & GOSSIP

Ο Μπέκαμ πέταξε την μπλούζα και ζωγράφισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με φάουλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη διαφήμιση για γνωστή μάρκα ουίσκι σουτάρει χωρίς μπλούζα και "παίζει με τις μπογιές"
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη διαφήμιση για γνωστή μάρκα ουίσκι σουτάρει χωρίς μπλούζα και "παίζει με τις μπογιές" PRINT SCREEN INSTAGRAM: DAVIDBECKHAM

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έβγαλε την μπλούζα του και αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό σε διαφήμιση για γνωστή μάρκα ουίσκι, σουτάροντας και παίζοντας ημίγυμνος με τις μπογιές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει στα 46 του χρόνια να διατηρείται σε φόρμα και να έχει ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα. Στο πλαίσιο διαφήμισης για τη γνωστή μάρκα ουίσκι, Haig, ο άλλοτε άσος του ποδοσφαίρου "πέταξε" την μπλούζα του και αναστάτωσε το γυναικείο κοινό.

Ο Μπέκαμ έκανε επίδειξη των δεξιοτήτων του ημίγυμνος, σουτάροντας με μπάλες που προηγουμένως είχε καλύψει με μπογιές, σχηματίζοντας ένα πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο αναπαριστά το δέντρο που ξεχωρίζει στο μπουκάλι της νέας σπάνιας σειράς.

"Ξεκινάμε τα Χριστούγεννα με στιλ. . . Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τέχνη;", έγραψε στη δημοσίευση που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την σύζυγό του Βικτόρια να απαντά χαριτολογώντας: "Πότε ξεκινάς την οικογενειακή μας χριστουγεννιάτικη κάρτα;"

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ