ΑΓΓΛΙΑ

Ο "Μπεκς" ευχαριστεί τους οπαδούς

Ο "Μπεκς" ευχαριστεί τους οπαδούς
New Image

Την ικανοποίησή του για το θερμό καλοσώρισμα που δέχτηκε από τον κόσμο, στην επιστροφή του στην Εθνική Αγγλίας, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του μετά από 11 μήνες και πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ως συνέχεια της εξαιρετικής παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης τους τελευταίους μήνες, ευχαρίστησε τους Άγγλους φιλάθλους για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, σημειώνοντας ότι κανείς δεν του έχει υποσχεθεί ότι θα πάρει... σπίτι του τη φανέλα της Αγγλίας.
" Είναι πάντα όμορφο να έχεις την υποστήριξη των οπαδών. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μου δινόταν η δυνατότητα να ζήσω ξανά αυτές τις στιγμές, όμως είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος σε μία ιστορική νύχτα", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Μπεκς", ο οποίος είχε μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο των αγγλικών ΜΜΕ κατά το παρελθόν, εξαιτίας της εμμονής του Έρικσον να τον έχει στην ενδεκάδα, ακόμη και σε περιόδους εμφανούς ντεφορμαρίσματος.

" Πάντα ένιωθα ότι ήμουν υποχρεωμένος να αγωνιστώ για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα.

Όπου και αν ήμουν, σε όποια ομάδα και αν έπαιζα, ήξερα ότι θα έπρεπε να παλέψω για να κερδίσω μία θέση και αυτό έκανα πάντα και στην Αγγλία. Ήμουν χαλαρός όλη την εβδομάδα και είναι όμορφο που είμαι ξανά με την ομάδα".





Πλέον, το διάστημα της 11μηνης αποχής του από την Εθνική ομάδα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ ΜακΛάρεν, αποτελεί παρελθόν, και ο ίδιος στρέφει την προσοχή του στο ματς-κλειδί με την Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2008.

"Δεν κοιτάζω πίσω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους. Τα παιδιά σε αυτή την ομάδα είναι υπέροχα, έχουν όλοι ελεύθερο πνεύμα και θα τα πάμε καλά", ήταν το σχόλιό του.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ