ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ

Ο Μπέλιγχαμ δίδαξε στιλ για ακόμα μία φορά

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ PRINT SCREEN

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ το 'χει και με τη μόδα. Ο ποδοσφαιριστής τράβηξε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα με το κοστούμι του στη βράβευσή του ως "Golden Boy 2023".

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο μεγάλος νικητής στη ψηφοφορία που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα η εφημερίδα "Tuttosport" για τον τίτλο του "Golden Boy 2023" (αφορά το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο στον κόσμο για παίκτες που είναι κάτω των 21 ετών).

Το βράδυ της Δευτέρας (4/12) ο 20χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε το βραβείο του, στα πλαίσια μίας λαμπερής εκδήλωσης που έλαβε μέρος στο Τορίνο.

Ο ποδοσφαιριστής των "μερένγκες" τράβηξε ακόμα μία φορά τα βλέμματα με το ντύσιμό του. Φόρεσε ένα υπέροχο μαύρο κοστούμι, ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα του, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σχόλια με το ντύσιμό του ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Στη τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας είχε φορέσει ένα κοστούμι Louis Vuitton, με σακάκι διακοσμημένο από γυαλιστερά μαργαριταρένια κουμπιά, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

Αυτό όμως, που τράβηξε τότε τα βλέμματα και συζητήθηκε ήταν το παντελόνι, του οποίου το oversized στιλ δεν πέρασε απαρατήρητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μέσα στο προσεχές διάστημα πρόκειται να υπογράψει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων λιρών με την Louis Vuitton και να γίνει πρεσβευτής της μάρκας.

TAGS ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ