ΜΙΛΑΝ

Ο Μπερλουσκόνι θέλει την μισή Ρεάλ!

Ο Μπερλουσκόνι θέλει την μισή Ρεάλ!
Ρομπίνιο

Οι Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Ρομπίνιο της Ρεάλ είναι οι 3 μετεγγραφικοί στόχοι της Μίλαν, σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo"

Οι "ροσονέρι" είναι έτοιμοι να ανανεώσουν την ομάδα που την φετινή χρονιά έχει πραγματοποιήσει απογοητευτικές εμφανίσεις και να αντικαταστήσουν τους παίκτες που έχουν προσφέρει αλλά έχουν ξεπεράσει την ηλίκα των 30 ετών.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Μιλάνου οι Σερτζίνιο, Καφού, Φαβάλι και Ντίντα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να αποκτηθούν οι Πέπε, Σέρχιο Ράμος και Ρομπίνιο της Ρεάλ.

Άλλωστε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην θέση του αμυντικού, του δεξιού μπακ και του επιθετικού στην Μίλαν και οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες της "βασίλισσας" είναι οι ιδανικότερες λύσεις.

Ο Πορτογάλος άσος, Πέπε, είναι πρώτος στην μετεγγραφική λίστα των "ροσονέρι" σ' ότι αφορά την θέση του αμυντικού και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση μαζί με τον Νέστα και τον Καλάντζε.

Από την άλλη ο Σέρχιο Ράμος είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ, μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και δεξιά, όμως πολύ δύσκολα θα δεχτεί η "βασίλισσα" να τον παραχωρήσει.

Τέλος σ' ότι αφορά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ρομπίνιο, είναι σίγουρα ο ιδανικότερος για να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση της Μίλαν, έπειτα από την φυγή του Σεφτσένκο.








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ