ΙΝΤΕΡ

Ο Μπλάτερ κριτικάρει την Ίντερ

Ο Μπλάτερ κριτικάρει την Ίντερ
Μπλάτερ

Ο Μπλάτερ κριτικάρει την έλλειψη γηγενών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της Ίντερ και πέρνει μέτρα για το φαινόμενο

Η Ίντερ βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια για το γεγονός ότι έχει λίγους έως ελάχιστους Ιταλούς ποδοσφαιριστές στην τάξη της, ο μόνος σημαντικός γηγενής παίκτης που αγωνίζεται στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Ματεράτσι.
Από τους εικοσιοκτώ εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές μόνο πέντε είναι Ιταλοί, εκ των οποίων οι τρεις αγωνίζονται στην θέση του τερματοφύλακα, γι' αυτό το λόγο ο πρόεδρος της Φίφα έκανε δηλώσεις για σκέψεις μέτρων που θα παρθούν σύντομα.

“Πρέπει να επαναλάβω ότι δεν είναι σωστό για ένα Ιταλικό σύλλογο να μην έχει παραπάνω από τρεις Ευρωπαίους παίκτες πρώτης γραμμής και κανένα που να προέρχεται από την πόλη τους”


“Πάρτε σαν παράδειγμα την Γιουβέντους έχει το λιγότερο έξι Ιταλούς στην αρχική ομάδα, μετά τον Δεκέμβριο θα πάρουμε μέτρα για το φαινόμενο που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια, ένας προσωρινός περιορισμός δεν θα λύσει το πρόβλημα”.


Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με το αν θα πρέπει να γίνει κάτι γύρο από αυτό το φαινόμενο και για το αν οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες τους.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ