ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Μπρέθγουεϊτ που απασχόλησε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Γκρέμιο

Denmark's Martin Braithwaite in action during the Euro 2020 soccer championship quarterfinal match between Czech Republic and Denmark at the Baku Olympic Stadium in Baku, Azerbaijan, Saturday, July 3, 2021. (Naomi Baker/Pool Photo via AP)
Denmark's Martin Braithwaite in action during the Euro 2020 soccer championship quarterfinal match between Czech Republic and Denmark at the Baku Olympic Stadium in Baku, Azerbaijan, Saturday, July 3, 2021. (Naomi Baker/Pool Photo via AP) @2024 POOL PHOTO VIA AP/AP IMAGES

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Γκρέμιο μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό, έχοντας ταξιδέψει μάλιστα στην Αθήνα, ωστόσο τελικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Δανός φορ δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήρθε σε συμφωνία με την Γκρέμιο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Λατινική Αμερική.

Πριν από τους Πειραιώτες ο Μπρέθγουεϊτ ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έφτασε ποτέ τόσο κοντά όσο με τους ερυθρόλευκους.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ