ΑΡΗΣ

Ο Ναφτί ζήτησε συγνώμη από Κούπερ

Ο Ναφτί ζήτησε συγνώμη από Κούπερ
INTIME SPORTS

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ φαίνεται να ανέλαβε για μία ακόμη φορά να πετύχει να φέρει τον Μεντί Ναφτί στην κατάσταση που πρέπει να είναι ώστε να έχει την απαιτούμενη εικόνα σε προπονήσεις και παιχνίδια του Άρη.

Από το βράδυ της Κυριακής είχε υπάρξει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο διεθνής Τυνήσιος μέσος του Άρη θα καλούταν σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ για την αποβολή του στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Τελικά απολογία μπορεί να μην υπάρξει από τον Ναφτί ωστόσο ο Κούπερ φρόντισε χθες το πρωί και χωρίς να χάσει χρόνο να έχει τετ α τετ με τον διεθνή Τυνήσιο μέσο, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου στην Νέα Σμύρνη, εξηγώντας του το πώς επιθυμεί να αγωνίζεται όταν θα μπορεί και πάλι να τον υπολογίζει.

Αυτό γιατί μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε απέναντι στην Νέα Σμύρνη και στην φάση με τον Μανιάτη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ως αρχηγός που ήταν αναμένεται να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές.

Που σημαίνει πως από την στιγμή που αυτό επιβεβαιωθεί αύριο τότε ο Ναφτί θα απουσιάσει από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που για τον Άρη είναι με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο διεθνής Τυνήσιος μέσος στην διάρκεια του τετ α τετ που είχε χθες το πρωί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έδειξε να κατανοεί το λάθος του και να ζητάει συγνώμη.

Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ΠΑΕ Άρης στον Ναφτί θα επιβληθεί ποινή χρηματικού προστίμου.

Από εκεί και πέρα ο Κούπερ φρόντισε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του με αφορμή την εμφάνισή τους στην Νέα Σμύρνη να τους δώσει το δικό του στίγμα για το πώς επιθυμεί να αγωνίζονται από την σέντρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του εκάστοτε διαιτητή.

" Αναγνωρίζω ότι μπορεί να βρεθήκατε σε κακή μέρα όπως αυτό μπορεί να συμβεί σε κάποιο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο ωστόσο αυτό που απαιτώ από όλους σας είναι μεγαλύτερη προσπάθεια και πειθαρχία", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Κούπερ που πλέον δικαιολογημένα αναμένει να δει από όλους την μεταμόρφωσή τους στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ