ΙΝΤΕΡ

Ο Ναϊνγκολάν επέστρεψε στη Ρώμη και δεν ξέφυγε από τον Μανωλά!

Inter Milan's Radja Nainggolan reacts after missing a a penalty kick during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Radja Nainggolan reacts after missing a a penalty kick during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν έχει ξεχάσει τα τέσσερα χρόνια μπάλας στην Ρόμα και αυτό φάνηκε με μία επίσκεψη-αστραπή που έκανε στην ιταλική πρωτεύουσα όπου συνάντησε τον Κώστα Μανωλά (VIDEO).

Επιστροφή στην Ρώμη για τον Ρατζά Ναϊνγκολάν! Όχι, δεν άφησε την Ίντερ για να γυρίσει στην Ρόμα πριν καλά-καλά κλείσει έναν χρόνο παρουσίας στο Μιλάνο, απλά εκμεταλλεύτηκε ένα ρεπό που έδωσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στους παίκτες του για να ξεκουραστούν για να ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα και να συναντήσει παλιούς φίλους και συμπαίκτες.

Σε περίοπτη θέση όσον αφορά αυτό το συναπάντημα βρέθηκε ο Κώστας Μανωλάς, με τον Βέλγο μέσο να συναντιέται με τον διεθνή στόπερ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από την τετραετή συνύπαρξή τους στους "λύκους", και να τρώνε μαζί το απόγευμα της Τρίτης σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

"Πόσο όμορφος είσαι Κώστα", είναι το μήνυμα του Ναϊνγκολάν, μέσα από το video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Ρατζά Ναϊνγκολάν, απευθυνόμενος στον Μανωλά.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ