ΠΑΟΚ

Ο Νάτχο πείστηκε μόνο με το εξάμηνο

Ο Νάτχο πείστηκε μόνο με το εξάμηνο

Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος για την παραμονή του Ισραηλινού και μετά το καλοκαίρι στην Τούμπα, όπως αποτυπώθηκε στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπίμπρας Νάτχο ήταν αναμενόμενη, αυτό όμως δεν περίμεναν αρκετοί ήταν πως το συμβόλαιο που τελικά υπογράφηκε έχει διάρκεια μόνο έξι μήνες.

Η εξήγηση είναι απλή και δεν την κρύβουν ούτε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Ισραηλινός μέσος δεν ήθελε αρχικά να συζητήσει για ενδεχόμενη έλευσή του στην Ελλάδα και μετά από πολλές συζητήσεις δέχτηκε να το κάνει με τον όρο ότι η συζήτηση θα αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας μόλις έξι μηνών έτσι ώστε ο 26χρονος άσος να έχει δικαίωμα το καλοκαίρι να μπορεί να ψάξει ξανά πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό ήταν το βασικό σημείο πάνω στο οποίο επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις αφού ο ΠΑΟΚ τού κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ετσι, μετά από πολλές ακόμη συζητήσεις η πλευρά του Νάτχο δέχτηκε να έχει ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Νάτχο ξέροντας πως αν έχει πρόταση από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει και του χρόνου και ευελπιστεί πως στο εξάμηνο της συνεργασίας τους θα πείσει τον Ισραηλινό μέσο για το φιλόδοξο πρότζεκτ που προσπαθεί να υλοποιήσει σκοπεύοντας να δημιουργησει μια ομάδα που θα "χτιστεί" γύρω του.

Από αύριο κιόλας ο επίσημος ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο να "ψήσει" τον Ισραηλινό και σε αυτή την διαδικασία ποντάρει πολύ στο "αγκάλιασμα" του Νάτχο από τον κόσμο, στην υλοποίηση των αγωνιστικών στόχων μέχρι το τέλος της περιόδου (είναι βέβαια πως διαφορετικά θα δει ο Νάτχο την προοπτική του ΠΑΟΚ αν δημιουργηθεί μια ομάδα που θα χτυπήσει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτήσει το Κύπελλο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ