ΝΕΪΜΑΡ

Ο Νεϊμάρ κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία, Αλ Χιλάλ και Σάντος συμφώνησαν για τον δανεισμό του

Ο Νεϊμάρ κατά την διάρκεια της προπόνησης. © 2023 Andre Penner/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στη Σάντος, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία βρίσκεται ο Νεϊμάρ και τη Σάντος, την ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο 32χρονος, ο οποίος συνδέθηκε πρόσφατα με ομάδες του MLS, φαίνεται πως είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στον επαναπατρισμό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, η Αλ Χιλάλ ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντος για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ δεν δηλώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καν στη λίστα, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ