ΑΕΚ

Ο νέος επενδυτής και το μεταγραφικό παζάρι

Ο νέος επενδυτής και το μεταγραφικό παζάρι
ΑΕΚ

Ο νέος επανδυτής φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά με τον Μπάγεβιτς να έχει περίπου 5 εκατ. Τι γίνεται με την ΑΜΚ

Οι θέσεις που ο «Ντούσκο» χρειάζεται παίκτες συγκεκριμένες με τον Μάντζιο να είναι το νέο όνομα, τον Λεονάρντο να επανέρχεται, τον Σεϊταρίδη να υπάρχει πάντα στο ρεπορτάζ και τους μάνατζερ να πιάνουν εκ νέου δουλειά με νέες προτάσεις.

Η περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού ενδιαφέρει τον Μπάγεβιτς και με τα νέα δεδομένα η περίπτωσή απόκτησής του από την ΑΕΚ είναι πλέον εφικτή. Ο Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται σε επαφή με τον Νίκο Πατέρα και όλα δείχνουν πως το deal είναι πολύ κοντά.

Ο Μάντζιος μπορεί να καλύψει επάξια και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο Εντίνιο καθώς συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που ψάχνει ο Μπάγεβιτς. Είναι ψηλός, δυνατός φορ (κάτι που δεν έχει στο ρόστερ η ΑΕΚ) και με πολύ καλό χαρακτήρα (βασικό συστατικό για τον Ντούσκο).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία που θα προκύψει ίσως να είναι για τον δανεισμό του παίκτη, κάτι που αν συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά μεταξύ ομάδων το τέως ΠΟΚ.

Το σκέφτεται ο Κομπότης για Λεονάρντο

Οι εξελίξεις στο θέμα Λεονάρντο και η κίνηση της ΑΕΚ να αποσύρει το ενδιαφέρον της μπορεί να αποδειχθεί «ματ» στο σήριαλ του Βραζιλιάνου. Ο Λεβαδειακός έκρινε απαραίτητο τον παίκτη και όταν η Ένωση δήλωσε επίσημα πως αφήνει την περίπτωσή του με την προοπτική να τον αγοράσει ως ελεύθερο τον Ιανουάριο, ο Κομπότης άρχισε να σκέφτεται πως η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν καλή. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όποτε στην Λιβαδειά ξεκίνησαν να βλέπουν πως μπορούν να χάσουν το καλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.

Πλέον όμως με τα νέα οικονομικά δεδομένα οι προτάσεις από μάνατζερ αναμένεται να πέσουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ. Ήδη μάλιστα υπάρχει ενημέρωση προς τους μάνατζερ να φέρουν ποδοσφαιριστές με το οικονομικό ταβάνι να έχει ανέβει αισθητά. Άλλωστε υπολογίζεται πως μετά την ΑΜΚ θα υπάρξουν περίπου 5.000.000 ευρώ για μεταγραφές. Το σίγουρο είναι πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις το ρεπορτάζ παίρνει και πάλι… φωτιά.

Ο άγνωστος Χ με τα 9.000.000 ευρώ

Η είδηση που έπεσε σαν βόμβα την Δευτέρα, σχετικά με το νέο επενδυτή που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την αγορά μετοχών έναντι 9.000.000 ευρώ, έφερε τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ. Ο άγνωστος «Χ» δίνει το φιλί της ζωής στην Ένωση και γίνεται μαζί με τον Νοτιά ένας από τους κύριους μετόχους του Δικεφάλου.

Το ποσοστό που υπολογίζεται να πάρει μετά την ΑΜΚ είναι περίπου 18-20%, τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς κατέχει το 28-30%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή βάση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.000.000 ευρώ.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά αλλά από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται και δεν διαψεύδεται τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Νίκος Σεβέρης, Βλαδίμηρος Λανίτης, Παρασκευαΐδης και Ιωάνου είναι μερικά από αυτά με τους δύο πρώτους να είναι αυτή τη στιγμή οι επικρατέστεροι.

Ακόμα όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επαφές που έχουν ο Νάσος Θανόπουλος και ο Νίκος Νοτιάς καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι παραπάνω από ένας οι επενδυτές (ίσως τρεις) και να εκπροσωπούνται από έναν άνθρωπο.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ