ΑΓΓΛΙΑ

Ο νέος έρωτας του Κ.Ρονάλντο (videos)!

Ο νέος έρωτας του Κ.Ρονάλντο (videos)!
New Image

Πάντα στον αφρό της δημοσιότητας ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Μετά τα όργια με τις ιερόδουλες σπίτι του, τα ΜΜΕ ασχολούνται πλέον με την... Λουτσιάνα Αμπρέου, που φέρεται να είναι η νέα αγαπημένη του Πορτογάλου άσου

Σε αντίθεση με τις πέντε δεσποινίδες ελευθέρων ηθών που κατάφεραν να αποκτήσουν τα περιβόητα 15 λεπτά δημοσιότητας μετά από τις ερωτικές τους περιπέτειες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αλλά και με τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι και Άντερσον), το νέο αίσθημα του Πορτογάλου δεν είναι καθόλου άγνωστη.
Η Λουτσιάνα Αμπρέου είναι μόλις 22 χρόνων, παρόλα αυτά έχει καταφέρει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό της Πορτογαλίας (την πρωτογνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο πορτογαλικό "Super Idol") καθώς είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Προέρχεται από οικογένεια πολύ καθολική, ενώ όπως υποστηρίζει η 22χρονη συμπατριώτισα του Ρονάλντο σε κάθε της συνέντευξη, το αγαπημένο της βιβλίο είναι η Βίβλος.

Η Αμπρέου εντοπίστηκε μεσοβδόμαδα στο "Ζοσέ Αλβαλάδε", όπου υποστήριξε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τα αγγλικά εβδομαδιαία περιοδικά να μην αφήνουν να περάσει απαρατήρητο το γεγονός, μιλώντας για το νέο έρωτα του Ρονάλντο.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι και οι δύο Πορτογάλοι, οι φήμες λένε ότι η 22χρονη καλλιτέχνιδα είναι στενή φίλη της οικογένειας του παίκτη, με τον ίδιο πάντως να αρνείται να επιβεβαίωσει το γεγονός στα βρετανικά ΜΜΕ, με τα οποία δεν διατηρεί και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την ιδιωτική του ζωή...

Δείτε βίντεο με την νέα αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, την 22χρονη Λουτσιάνα Αμπρέου:




























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ