ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος μία ανάσα από τον Πανιώνιο

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος
Ο Νίκος Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Νίκος Γιαννακόπουλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, επιστρέφοντας στην Πλατεία ύστερα από εννέα χρόνια με στόχο να συμβάλλει στην άνοδο στην Stoiximan Super League.

Κίνηση ποιότητας, αλλά και εμπειρίας από τον Πανιώνιο για τη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ιστορικός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη φινλανδική Εκένας.

Ο 31χρονος γκολκίπερ επιστρέφει στην Πλατεία ύστερα από εννιά χρόνια, καθώς αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το 2012 έως το 2015, προτού εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννακόπουλος τη τελευταία διετία αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τη φανέλα των Εκένας, Ζίμπρου Κισινάου και Χάποελ Πέταχ Τίκβα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει, πέρα από τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό, σε Άρη Λεμεσού, Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου προχωρούν την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού αποκτώντας παίκτες με μεγάλη εμπειρία που είναι ικανοί να συμβάλλουν στην επιστροφή της ομάδας στην Stoiximan Super League.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ