ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντάρμπισιρ... φέρνει μεταγραφή

Ο Ντάρμπισιρ... φέρνει μεταγραφή
νταρμπισιρ

Ο Ντάρμπισιρ οδεύει προς χειρουργείο, πληγώνοντας την επιθετική γραμμή του ΟΣΦΠ, που πια αναζητά φορ

Πονάει ο Ντάρμπισιρ, τρέχουν στο Λιμάνι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού "απαιτούσε" την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής (σ.σ. κολώνας όπως λέει και ο Κετσπάγια) και εν συνεχεία τη μεταγραφή ενός αριστερού εξτρέμ που θα κάλυπτε το κενό που άφησαν με την αποχώρησή του από τους ερυθρόλευκους οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Σεμπαστιάν Λέτο.

Μετά όμως και τις τελευταίες διόλου ευχάριστες εξελίξεις με την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού Ματ Ντάρμπισιρ, οι νταμπλούχοι Ελλάδα περίπου μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους για τη φετινή σεζόν, ίσως χρειαστεί να τρέξουν για την απόκτηση σέντερ φορ περιοχής.

Το πρόβλημα του "Ντάρμπι" στους κοιλιακούς πονοκεφαλιάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια που βλέπει τις επιλογές του στην γραμμή κρούσης των Πειραιωτών να στερεύουν... επικίνδυνα.

Το πρόβλημα και η υποτροπή

Ο πρώην άσος της Μπλάκμπερν πριν από μερικά χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς όπου και του είχε τοποθετηθεί ειδικό ενισχυτικό πλέγμα. Το πρόβλημα είχε αντιμετωπιστεί ωστόσο πριν από τη λήξη της προηγούμενης σεζόν ο Ντάρμπισιρ είχε αισθανθεί ξανά ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Πριν από μερικές εβδομάδες εξετάστηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Λάκη Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ερεθισμός στην περιοχή αυτή.

Ο Άγγλος ακολούθησε συντηρητική θεραπευτική αγωγή για δέκα μέρες, χάνοντας μάλιστα και το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο Ζέεφελντ. Η κατάστασή του ωστόσο επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Μπόχουμ, όπου μάλιστα μερικά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ζήτησε αλλαγή.

Ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του αναμένονται σήμερα Δευτέρα, όπου και θα εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Λάκη Νικολάου. Αν πάντως κριθεί απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση τότε ο Ντάρμπισιρ θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 1.5 με 2 μήνες κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση επιθετικού.

Ποιος θα είναι ο "εκλεκτός"

Τώρα ποιος θα είναι αυτός; Τα ονομάτα των Άλτιντορ, Μπομπό και Πάντελιτς βρίσκονται στο προσκήνιο για την ομάδα του Πειραιά, παρόλο που το προφίλ των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που έχει ζητήσει ο Γεωργιανός (σ.σ. τύπου Κάριου ή Ζίγκιτς).

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες εξελίξεις μπορούν και είναι ικανές να μεταβάλουν τον σχεδιασμό, πόσο μάλλον όταν σε περίπου 8 ημέρες ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του παιχνίδι για την προκριματική φάση της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα δεν αποκλείεται - σε συνάρτηση με την ιατρική γνωμάτευση για τον Ματ Ντάρμπισιρ - μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να υπάρξουν νέες επαφές ίσως και υπογραφές με κάποιους από τους προαναφερόμενους ή ακόμα και με ποδοσφαιριστές που το όνομά τους δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Τα εισιτήρια με Γκρόνινγκεν

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του φιλικού αγώνα με την Γκρόνινγκεν που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (22/07, 21:45) ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται στα επανδρωμένα εκδοτήρια του γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 20/07 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

Τρίτη 21/07 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

Τετάρτη 22/07 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15 €, 20 €, 50 € (VIP).





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ