GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Αυτή η Γερμανία φαίνεται να έχει προβλήματα, κλείνει ο κύκλος της Κροατίας"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Αυτή η Γερμανία φαίνεται να έχει προβλήματα, κλείνει ο κύκλος της Κροατίας"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's View, κάνοντας το σχόλιό του για τα ματς της Τετάρτης (19/6) και δη τα παιχνίδια Γερμανία - Ουγγαρία, Κροατία - Αλβανία και Σκωτία - Ελβετία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's View, τα παιχνίδια της Τετάρτης (19/6) με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει για το Σκωτία - Ελβετία, το Γερμανία - Ουγγαρία και το Κροατία - Αλβανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη Game Night

Για το Σκωτία - Ελβετία και αν περίμενε να μείνει το 1-1:

"Έχουν ψυχή οι παίκτες της Σκωτίας, αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Μπορούμε να πούμε πως δεν έχουν μεγάλη ποιότητα, να πούμε χίλια πράγματα, αλλά ότι δεν έχουν ψυχή δεν θα το πούμε ποτέ. Είναι μια ομάδα που παλεύει για να πάρει το ματς και όχι να κρατήσει το 1-1".

Για το γκολ του Σακίρι:

"Δεν ήξερα σε τι κατάσταση είναι ο Σακίρι. Που παίζει, πως είναι".

Για τα πολλά αυτογκόλ:

"Νομίζω πως πάμε για ρεκόρ αυτογκόλ. Έχουν μπει ήδη αρκετά έως τώρα".

Για το Γερμανία - Ουγγαρία:

"Δεν είδα πολλά καλά πράγματα. Δεν είδα καθόλου ίδιο παιχνίδι με το πρώτο της Γερμανίας. Δεν περίμενα τους Ούγγρους τόσο ανταγωνιστικούς και διαβασμένους. Άλλο παιχνίδι. Για αυτό έλεγα και μετά το πρώτο παιχνίδι, κάτσε να δούμε και τις άλλες αγωνιστικές. Αυτή η Γερμανία φαίνεται να έχει προβλήματα σε αντίθεση με την εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής. Και μπροστά δεν έβρισκαν λύσεις, ήταν διαβασμένοι οι Ούγγροι. Νόμιζω πως ο Νάιγκελσμαν δίνει χρόνο και για τα επόμενα παιχνίδια, τους ξεκουράζει και για τα επόμενα.

Από τη στιγμή που δεν άρεσε σε εμάς η εικόνα της Γερμανίας δεν θα άρεσε και στον προπονητή τους. Αντίθετα η Ουγγαρία ήταν εξαιρετική. Ήταν και τα δύο μαζί".

Για το Κροατία - Αλβανία:

"Αφού βλέπεις τα ματς, βλέπεις μια ανταγωνιστική Αλβανία που ματώνει στο γήπεδο, τα δίνει όλα για να πάρει το βαθμό. Η Αλβανία δικαιούται να πάρει αποτέλεσμα από τις δύο εμφανίσεις που έκανε. Οι Κροάτες δεν έπεισαν, μπορεί να ήταν βαρύ το σκορ με την Ισπανία. Δεν έχασε η Ισπανία δέκα φάσεις και έκανε δέκα γκολ, ήταν αποτελεσματική. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα γκολ οι Κροάτες αλλά δεν πείθουν. Μπορεί να έχουν ολοκληρώσει και όλοι αυτοί οι παίκτες έναν μεγάλο κύκλο με σπουδαίο ποδόσφαιρο".

Για το αν οι Κροάτες έχουν στο μυαλό τους πως ποτέ δεν τα πάνε καλά στο Euro σε αντίθεση με το Μουντιάλ:

"Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ. Όπως έχουμε πει ξανά, το Euro είναι αυτό που μπορεί να φέρει εκπλήξεις. Τα δύσκολα είναι το Μουντιάλ και εκεί η Κροατία δείχνει χαρακτήρα όχι στα εύκολα".

Για τον Στρακόσα

"Άποψη για Στρακόσα είχα πριν και για τον μπαμπά και για τον γιο. Ήταν εξαιρετικός τερματοφύλακας ο μπαμπάς, εξαιρετικός και ο γιος του. Πολλά άτομα περίμενα να δω πως θα τα πάνε σε μια μεγάλη διοργάνωση αλλά όχι τον Στρακόσα. Δεν μου κάνει εντύπωση, είχα άποψη".

Σαργκάνης ή Νικοπολίδης

"Άλλες εποχές. Και Σαργκάνης και Νικοπολίδης. Εγώ δεν συγκρίνω καθόλου Μαραντόνα με Μέσι. Άλλες εποχές. Ο καθένας στην εποχή του ήταν μάγος".

TAGS GAME NIGHT ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ